Κινδυνεύει να χάσει τη φωνή του ο Michael Douglas

Τώρα ξεκινά η μεγάλη μάχη με τον καρκίνο

Κινδυνεύει να χάσει τη φωνή του ο Michael Douglas

Εδώ και αρκετό καιρό ο Michael Douglas έδειχνε κουρασμένος και φανερά αδυνατισμένος. Ιδιαίτερα σκεφτική εμφανιζόταν και η σύζυγός του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τώρα όλοι γνωρίζουν το λόγο.

Ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του καρκίνου και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία που θα διαρκέσουν οχτώ εβδομάδες.

Οι γιατροί δηλώνουν ότι η αγωγή αυτή είναι ο καλύτερος τρόπος για να σώσουν τη φωνή του ηθοποιού, όμως ακόμα δεν είναι σίγουροι αν θα μπορέσουν να αποφύγουν την μερική ή πλήρη αφαίρεση του λάρυγγα.

Πάντως άνθρωποι από το περιβάλλον του Douglas δηλώνουν ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, όπως άλλωστε δηλώνει και ο ίδιος μέσα από το site του περιοδικού People.

Πάντως κανείς δεν έχει αποσαφηνίσει αν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα ή από καρκίνο του οισοφάγου. Αν ισχύει το δεύτερο, τότε οι πιθανότητες να το ξεπεράσει μετά από πέντε χρόνια είναι μόλις 5%.

Αυτό που απασχολεί πάντως όλους είναι να καταφέρουν να σώσουν τη φωνή του Michael. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στέκεται στο πλευρό του και προσπαθεί κι αυτή να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top