Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Η απόφαση των γιατρών

«Πιθανόν αύριο να γίνει νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης»

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τα νεότερα σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Εδώ και 18 μέρες νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Κόκοτας: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι κυρίως νευρολογικό

Οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε δύο προσπάθειες αποσωλήνωσής του, δυστυχώς αποτυχημένες. Αυτό που έχει γίνει γνωστό, είναι ότι σταδιακά θα προσπαθήσουν να τον επαναφέρουν. 

O Δημήτρης Κόκοτας, το 2017/ NDP

O Δημήτρης Κόκοτας, το 2017/ NDP

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο 55χρονος τραγουδιστής θα υποβληθεί σήμερα σε ενδελεχείς εξετάσεις και μέχρι το βράδυ θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματά τους. «Αν όλα είναι καλά, πιθανόν αύριο Τρίτη να γίνει η τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης», σημείωσε ο παρουσιαστής. 

Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - «Κάνουμε υπομονή και προσευχή» 

Οι γιατροί προχώρησαν και σε τραχειοστομία στον τραγουδιστή, το περασμένο Σαββατοκύριακο. «Η τραχειοστομία δεν είναι κάτι να ανησυχεί κάποιος. Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Όταν επανέλθει ο άνθρωπος, με μια χειρουργική επέμβαση κλείνει η τρύπα στον λαιμό. Είναι βάσει ιατρικού πρωτοκόλλου», επισήμανε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Η οικογένειά του είναι στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top