DS Automobiles: Σημείωσε εξαιρετική ομαδική απόδοση στο Monaco E-Prix 

Ο συναρπαστικός αγώνας

DS Automobiles: Σημείωσε εξαιρετική ομαδική απόδοση στο Monaco E-Prix 

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E φιλοξένησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τον πιο διάσημο αγώνα του φέτος, το Monaco E-Prix που περίμεναν με ανυπομονησία τόσο οι οδηγοί όσο και οι φίλοι του σπορ. Εκτός από τη γνωστή πρόκληση του να οδηγήσεις ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο μέσα από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της γεμάτης στροφές πίστας-δρόμου μήκους 3,3 χιλιομέτρων, το πριγκιπάτο διαθέτει επίσης μερικές από τις μεγαλύτερες υψομετρικές διαφορές της χρονιάς, με το να ανεβαίνουν οι αγωνιζόμενοι από την ιστορική εκκλησία Sainte-Dévote στο διάσημο καζίνο, και στη συνέχεια να κατεβαίνουν προς το λιμάνι και το συγκρότημα της πισίνας. 

DS Automobiles: Σημείωσε εξαιρετική ομαδική απόδοση στο Monaco E-Prix 

Τα δύο αυτοκίνητα DS E-TENSE FE23 έλαμψαν και στα προκριματικά του αγώνα. Έχοντας περάσει στο τελικό στάδιο των «μονομαχιών», ο Stoffel Vandoorne σημείωσε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο συνολικά. Υπογραμμίζοντας την απόδοση των μονοθεσίων του Γάλλου premium κατασκευαστή, αυτή ήταν η πέμπτη φορά σε οκτώ αγώνες που το ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο της DS Automobiles κατέλαβε μια θέση στην πρώτη σειρά του  πλέγματος της εκκίνησης (grid), κάτι που έχει κάνει τις περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή. Ο Jean-Éric Vergne ήταν επίσης στον ίδιο στο ρυθμό στην θρυλική πίστα των Μονεγάσκων, παραμένοντας πέμπτος στην σειρά εκκίνησης.  

DS Automobiles: Σημείωσε εξαιρετική ομαδική απόδοση στο Monaco E-Prix 

Μετά τον αγώνα στους δρόμους του Μονακό, οι αγωνιζόμενοι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E θα κατευθυνθούν σε έναν άλλο κλασικό χώρο: το αεροδρόμιο Tempelhof του Βερολίνου. Πρόκειται για τη 10η φορά που διεξάγεται αγώνας του θεσμού στη Γερμανία, και η Formula E έχει δημιουργήσει μια νέα διάταξη πίστας για το Βερολίνο, προσφέροντας μία επιπλέον πρόκληση για τον διπλό αγώνα που έχει προγραμματιστεί 11-12 Μαΐου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top