Κόκοτας: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι κυρίως νευρολογικό

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή

Για 15η ημέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη την Πέμπτη (28/03).

Η δημοσιογράφος της iatropedia.gr, Γιάννα Σουλάκη μίλησε την Παρασκευή στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - «Κάνουμε υπομονή και προσευχή»

«Συμπληρώνεται σήμερα η 15η μέρα. Αυτό που μας λένε οι γιατροί είναι ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει βελτίωση, αλλά ένα μότο που επαναλαμβάνουν διαρκώς είναι ότι απαιτείται χρόνος. Αυτές τις δύο λέξεις λένε διαρκώς.

Δεν είναι κάτι που θα φανεί μια θεαματική βελτίωση. Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι κυρίως το νευρολογικό, δεν είναι το καρδιολογικό, που πλέον ελέγχεται.

Ο βασικότερος κίνδυνος είναι τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια, όσο ο ασθενής παραμένει στη ΜΕΘ και μάλιστα πλήρως διασωληνωμένος, η τραχειοτομία είναι πάντα ένας κίνδυνος για τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια. Και ειδικά εδώ στην Ελλάδα εμείς έχουμε έντονο πρόβλημα.

Είναι πάντα αυτός ένας κίνδυνος. Για αυτό και οι γιατροί επιχειρούν όσο πιο σύντομα μπορούν να αποσωληνώσουν τον ασθενή. Έχουν γίνει τρεις αξονικές στον Δημήτρη Κόκοτα, υπάρχουν ελπίδες να φανεί πως δεν υπάρχει νευρολογική βλάβη. Θα γίνουν και καινούργια τεστ τη Δευτέρα. Θα χρειαστεί υπομονή, κυρίως για τους οικείους του» είπε, μεταξύ άλλων, η Γιάννα Σουλάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top