Βαλάντω Τρύφωνος: «δεν έχω τρακ για την Eurovision»

Τι δήλωσε αποκλειστικά στο Star η υποψήφια

Βαλάντω Τρύφωνος: «δεν έχω τρακ για την Eurovision»

Την δική της προετοιμασία για την βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision κάνει αυτές τις μέρες (και) η Βαλάντω Τρύφωνος. Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, η νεαρή τραγουδίστρια είπε πως δεν έχει τρακ, απάντησε σε όσους επικρίνουν τα παιδιά από τα talent shows και άφησε τις... αιχμούλες της!

«Ακόμα δεν έχω άγχος. Όσο θα πλησιάζουν οι μέρες και θα μπω στο στούντιο να γράψω θα έχω τρακ», είπε η Βαλάντω στο Star και πρόσθεσε πως αυτές τις ημέρες ακούει τραγούδια προκειμένου να επιλέξει αυτό που θα πει.

Απαντώντας σε όσους επικρίνουν την επιλογή των «6», η τραγουδίστρια είπε: «για να μας επιλέξει η ΕΡΤ και να μας κάνει αυτή τη μεγάλη τιμή, κάτι ξέρουνε και εγώ δεν το βλέπω σαν κατηγορία το ριαλιτόπαιδο. Όλοι μας κάναμε πράγματα πριν και θα συνεχίσουμε να κάνουμε μετά».

«Και εγώ και τα άλλα παιδιά έχουμε όλοι βγάλει τραγούδια, έχουμε ακουστεί στα ραδιόφωνα, έχουμε παίξει στις τηλεοράσεις, δεν νομίζω ότι ακυρώνει κανέναν το ότι έχει προβληθεί μέσα από ένα talent show», πρόσθεσε η νικήτρια του «Greek Idol».

Αναφερόμενη στην Αντιγόνη Ψυχράμη, με την οποία κονταροχτυπήθηκε στο σόου του Alpha, επεσήμανε πως όλα θα κριθούν την βραδιά του διαγωνισμού, ενώ άφησε αιχμές για τα ελληνικά της Νίκης Πόντε συμπληρώνοντας πως δεν την έχει δει διότι λόγω των εμφανίσεών της δεν παρακολουθεί το «X Factor».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top