Αντισημιτικό παραλήρημα από τον Κάνιε Γουέστ: «Μου αρέσει ο Χίτλερ»

«Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί» είπε

Δείτε διάφορα βίντεο του Kanye West

Νέο αντισημιτικό παραλήρημα για τον Κάνιε Γουέστ. Ο διάσημος τραγουδιστής και πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν επανήλθε με νέα ρατσιστικά σχόλια σε εμφάνισή του για τον ιστότοπο InfoWars του συνωμοσιολόγου Alex Jones την Πέμπτη και δε σταμάτησε να… επαινεί τον Χίτλερ και να υποστηρίζει ότι το ναζιστικό καθεστώς ήταν, στην πραγματικότητα… καλό για τον κόσμο.

Καταγγελία για τον Kanye West: «Θαύμαζε τον Χίτλερ, μιλούσε για τους Ναζί!»

κανιε γουέστ

Αντισημιτικό παραλήρημα από τον Κάνιε Γουέστ: «Μου αρέσει ο Χίτλερ»/ AP Images

Θυμίζουμε ότι τα σχόλιά του αυτά ακολουθούν πρόσφατες αντισημιτικές δηλώσεις του που οδήγησαν στην απώλεια επιχειρηματικών συμφωνιών με τα τεράστια brands Balenciaga και Adidas.

Kanye West: Η Adidas «κόβει» τη συνεργασία τους - Στον «αέρα» η Yeezy

Αυτή τη φορά και συγκεκριμένα όταν ο Alex Jones είπε ότι «δεν του άρεσαν οι Ναζί», καθώς η εκπομπή μεταφέρθηκε σε διαφημιστικό διάλειμμα, ο Κάνιε Γουέστ σχολίασε έντονα: «Μου αρέσει ο Χίτλερ».

«Πρέπει να σταματήσουμε να δυσφημούμε τους Ναζί όλη την ώρα. Κάθε άνθρωπος έχει να συνεισφέρει κάτι πολύτιμο, ειδικά ο Χίτλερ», είπε χαρακτηριστικά ο Κάνιε Γουέστ μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό break, σύμφωνα με το Rolling Stone. 

Μάλιστα, καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής, ο Γουέστ ο οποίος εμφανίστηκε με full face μάσκα κατέκρινε πολλά από τα θέματα της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Γουεστ:

 

 

«Έχετε ένα κόλλημα με τον Χίτλερ» του είπε ο Jones, ο οποίος φαινόταν να είναι ιδιαίτερα αμήχανος από τα αντισημιτικά σχόλια του Κάνιε Γουέστ που ακούγονταν στον «αέρα» και προσπαθούσε να… αποκρούει τα κολακευτικά σχόλια του τραγουδιστή για τον Χίτλερ και τους Ναζί.

Ο Κάνιε δεν πτοήθηκε όμως και τόνισε:  «Δε μου αρέσει η λέξη "κακό" δίπλα στους Ναζί. Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί. Έκαναν και καλά πράγματα».

«Τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης μάς έκαναν να νιώθουμε ότι οι Ναζί και ο Χίτλερ δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα αξιόλογο στον κόσμο», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top