Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ τραγουδά τρισευτυχισμένη στη μέση του δρόμου!

Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές για τη Μαρία Κίτσου

Μακριά από την Αθήνα βρίσκεται αυτό το διάστημα η Μαρία Κίτσου κάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Γενέθλια για τη Μαρία Κίτσου - Τα πόσα έκλεισε;

Η τηλεοπτική «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» λίγο πριν επιστρέψει στα πλατό για τα γυρίσματα της σειράς φορτίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες και χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας,αν και γιορτάζω στις 21 Νοεμβρίου,έτσι για να ξέρετε..Εύχομαι να είστε καλά σε όποιο μέρος και να βρίσκεστε και να μην ξεχνάτε ότι πουθενά δεν θα είμαστε καλά αν δεν είμαστε πρώτα καλά μέσα μας.. .Σας στέλνω όλη μου την αγάπη!!!! Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω το @kenshomykonos για την υπέροχη και αξέχαστη φιλοξενία του!Είς το επανιδείν,φίλοι μου!@kenshomyconos@angelabitsani#kenshopsarou

A post shared by Maria Kitsou (@marika.kitsou.official) on

Περνά όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε στα InstaStories.

Η ηθοποιός είναι στη μέση του δρόμου μαζί με μία φίλη της και αρχίζει να τραγουδά την επιτυχία της Άννας Βίσση: «Όσο έχω φωνή θα σ’ το τραγουδάω κι ό,τι λόγια να πω θα ’ναι σ’ αγαπάω όσο έχω φωνή θα σ’ το τραγουδάω, σ’ αγαπάω»»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top