Γενέθλια για τον Γιάννη Αϊβάζη: Οι full in love ευχές της Μαρίας Κορινθίου

Τα πόσα έκλεισε ο ηθοποιός;

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μαρία Κορινθίου: Tο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! 

Οι ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Ισμήνης, η οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Οικογενειακή εξόρμηση στην παραλία!

Σήμερα, η ατμόσφαιρα στο σπίτι του ζευγαριού είναι εορταστική μιας και ο Γιάννης Αϊβάζης έχει τα γενέθλιά του.Ο ηθοποιός κλείνει τα 43 και η Μαρία Κορινθίου με αφορμή αυτό το γεγονός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον άνδρα της ζωής του.

«Χρόνια πολλά πολλά στον ά́ντρα μου! Το παλικάρι μου, τον μάγκα μου, τον φίλο μου, στο συνέταιρο μου, τον partner in crime, το βάσανο μου! Σου εύχομαι να έχεις πάντα αλήθεια στη ζωή σου, αυθεντικότητα, μοναδικότητα και φως! Να είσαι ευτυχισμένος και να έχεις την ευλογία να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις.... αγκαλιά με όλους εμάς που σε λατρεύουμε!», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά πολλά στον άντρα μου! Το παλικάρι μου, τον μάγκα μου, τον φίλο μου, στο συνέταιρο μου, τον partner in crime, το βάσανο μου! Σου εύχομαι να έχεις πάντα αλήθεια στη ζωή σου, αυθεντικότητα, μοναδικότητα και φως! Να είσαι ευτυχισμένος και να έχεις την ευλογία να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις....αγκαλιά με όλους εμάς που σε λατρεύουμε! #birthdayboy #myman #mylove #partnerincrime @yannisaivazis

A post shared by 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou) on

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top