Υβόννη Μπόσνιακ: Δε θα πιστεύετε ποιο είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα

Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Η Υβόννη είχε πει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ότι στον Αντώνη Ρέμο αρέσουν όλα της τα φαγητά

Η καραντίνα και ο εγκλεισμός για τόσες μέρες στο σπίτι φαίνεται πως «γέννησε» μία νέα ιδέα στην Υβόννη Μπόσνιακ. Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, κατά τη διάρκεια του lockdown «ξεδίπλωσε» όλο της το ταλέντο στη μαγειρική και αντιλήφθηκε πόσο την αγαπάει.

Υβόννη Μπόσνιακ: «Στον Αντώνη αρέσουν όλα μου τα φαγητά μου!»

Υβόννη Μπόσνιακ: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ψωμάκια - Δείτε τη συνταγή

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, βρισκόταν καθημερινά στην κουζίνα του σπιτιού της ετοιμάζοντας πεντανόστιμες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες για εκείνη και την οικογένειά της, ενώ πολλές απ’ αυτές τις μοιραζόταν και με τους διαδικτυακούς της φίλους,

New York cheesecake, πασχαλινό τσουρέκι, σπιτικά ψωμάκια, cinnamon rolls και πολλές άλλες λιχουδιές κατέκλυζαν καθημερινά το newsfeed μας στο Instagram με τα likes και τα «συγχαρητήρια» από τους followers της να «πέφτουν βροχή»!

Έτσι λοιπόν, βλέποντας τη μεγάλη αποδοχή που είχε από τον κόσμο η μαγειρική της, η Υβόννη, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και τόλμησε να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube, με όνομα «Yvonini’s Kitchen Stories», και από εδώ και στο εξής, θα μοιράζεται μέσω αυτού με τους ακολούθους της τις λαχταριστές συνταγές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παιδιά, έχω νέα να σας πω 🙃 !!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube 😃 Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories , εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά .... και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν ( μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια). Το link μπορείτε να το βρείτε στο προφίλ μου!!! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε ... Subscribe, like, και σχόλιο! Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις .... καλημέρα 🌸 #yvoniniskitchenstories #flammkuchen #cooking #recipe

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top