Γιώργος Τσαλίκης για τη σύζυγό του: «Στη ζωή μου έχω υποκλιθεί τρεις φορές»

Η συγκινητική ανάρτησή του τραγουδιστή

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η αγαπημένη τους σύζυγος, Δώρα, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί με τα τρία τους παιδιά έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Δείτε το τραπέζι που ετοίμασε ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Ανάστασης

Γιώργος Τσαλίκης: Οι συγκινητικές ευχές της γυναίκας του για τη γιορτή του!

Με αφορμή χθεσινή Γιορτή της Μητέρας, ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου θέλησε να ευχηθεί τα «Χρόνια Πολλά» στη γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στον λογαριασμό του στο Instagram και σημειώνοντας τα πιο τρυφερά λόγια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στη ζωη μου έχω υποκλιθεί σαν αυτόπτης μάρτυρας τρεις φορές στο μεγαλείο της γυναικείας δύναμης .. Στο μεγαλείο της μητρότητας ...🙏🏻 Σε αυτό που κανένας μας όσο μάγκας και να είναι δε θα μπορούσε , και με βάση κάποια τεστ πόνου αποδεικνύεται ,να αντέξει ... Αυτό ίσως να είναι και μια εξοικείωση με το «καλημέρα» για αυτά που περνάει μια μάνα , η κάθε μάνα πιστεύω για το παιδί της ... Εξ αλλου γι αυτό λένε φτιάχτηκε η μάνα .. Γιατί ο θεός δε μπορεί να είναι παντού ...!!! @dora_dimitropoulou χρόνια πολλά 💕είμαι περήφανος για σένα 💕 Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου ⭐️

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

 

«Στη ζωή μου έχω υποκλιθεί σαν αυτόπτης μάρτυρας τρεις φορές στο μεγαλείο της γυναικείας δύναμης… Στο μεγαλείο της μητρότητας… Σε αυτό που κανένας μας, όσο μάγκας και να είναι, δε θα μπορούσε -και με βάση κάποια τεστ πόνου αποδεικνύεται- να αντέξει…

Αυτό ίσως να είναι και μια εξοικείωση με το «καλημέρα» για αυτά που περνάει μια μάνα, η κάθε μάνα πιστεύω για το παιδί της… Εξάλλου, γι’ αυτό λένε φτιάχτηκε η μάνα… Γιατί ο θεός δε μπορεί να είναι παντού! χρόνια πολλά. είμαι περήφανος για σένα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου»,  έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top