Πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη – «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Το συγκινητικό «αντίο» του tattoo artist στο Instagram

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Μαυρίδης, αφού «έφυγε» από τη ζωή ένας πολύ καλός του φίλος.

Ο γνωστός tattoo artist είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο του Δημήτρη Ντέλου, συνεργάτη και συμπατριώτη του, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 39 ετών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πριν 25 χρόνια με ρώτησες.__________________________________________________ "Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;"
"Ούτε βήμα πίσω μικρέ"

Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.

Γίναμε διάφανοι,κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνουσαμε τα εμπόδια σαν 'ναι παιχνιδάκια.

Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά.
Ωσπου μια μέρα έγινες φωτιά.

Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με.

Βούτα να ξαναγίνουμε νερό.
Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα.

Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της.................................................................................................................. ............................................................................................
Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ,λύγισα... Συγνώμη

Καλο ταξίδι γιε μου, καλο ταξίδι Μιμακο!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πριν 25 χρόνια με ρώτησες.__________________________________________________ "Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;" "Ούτε βήμα πίσω μικρέ" Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Γίναμε διάφανοι,κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνουσαμε τα εμπόδια σαν 'ναι παιχνιδάκια. Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά. Ωσπου μια μέρα έγινες φωτιά. Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με. Βούτα να ξαναγίνουμε νερό. Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα. Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της.................................................................................................................. ............................................................................................ Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ,λύγισα... Συγνώμη Καλο ταξίδι γιε μου, καλο ταξίδι Μιμακο!

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top