Δούκισσα για τον άντρα της: «Ένα μπράβο, ένα ευχαριστώ κι ένα σ’ αγαπώ»

Η εξομολόγηση της καλλονής στον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δείτε στο βίντεο τι είχε πει η Δούκισσα Νομικού στο Happy Day για την επιστροφή της στην τηλεόραση και το πώς περνούσε στην καραντίνα

Περνάει την καραντίνα στο σπίτι της και απολαμβάνει τον χρόνο της με τα δύο της παιδιά, τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία. Η Δούκισσα Νομικού που συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της στο instagram... μας συγκίνησε με την τελευταία της ανάρτηση. 

Δούκισσα Νομικού: «Είδες τελικά που εκτιμάμε κάτι όταν το χάσουμε;»

Ήταν μια δημόσια εξομολόγηση στον άντρα της, η οποία δεν πήγαζε από καμία επέτειο ή γιορτή. Με αφορμή ένα καλό κλικ, με τον ίδιο σε ρόλο φωτογράφου, το μοντέλο και παρουσιάστρια θέλησε να πει στον Δημήτρη Θεοδωρίδη «ένα μπράβο, ένα ευχαριστώ κι ένα σ’ αγαπώ».

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πόσα κιλά είναι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...και ένα μπράβο στον άντρα μου που το φωτογραφικό του ταλέντο έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προσδοκία 🤪 Και ένα ευχαριστώ γιατί είναι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα να ζητήσω🙏🏻 Και ένα σαγαπώ γιατί είναι ο καλύτερος σύντροφος ζωής που θα μπορούσα να ζητήσω❤️ Γιατί με σηκώνει όταν πέφτω, μου χαμογελάει όταν φοβάμαι, με αγκαλιάζει όταν κοιμάμαι 💕 Δεν έχουμε επέτειο, δεν έχουμε γιορτή. Αλλά τελικά, γιατί να περιμένουμε μια ιδιαίτερη αφορμή για να εκφράσουμε όσα νιώθουμε; Ας το κάνουμε κάθε μέρα! Να και κάτι άλλο που μας δίδαξε η καραντίνα 😏 #menoumespiti

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

 

Δούκισσα Νομικού: Πώς γνωρίστηκε με τον άντρα της, Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Η πρώην Σταρ Ελλάς είχε παραδεχτεί στο Happy Day ότι αρχικά είχε επηρεαστεί ψυχολογικά από την εξέλιξη της πανδημίας, όμως έβρισκε τρόπο να χαμογελά για τα παιδιά της. Το καλό είναι πως ο Δημήτρης είναι περισσότερες ώρες στο σπίτι, απ'ότι πριν, είχε πει, επισημαίνοντας ότι ωστόσο, τους λείπουν οι γιαγιάδες και οι παππούδες.

Όσο για το φωτογραφικό ταλέντο του άντρα της, το οποίο «έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία», πριν από μερικούς μήνες η Δούκισσα είχε ανεβάσει μια «κουνημένη φωτογραφία» από ένα ρομαντικό τοπίο και είχε γράψει: «Όταν του ζητάς να σε βγάλει μια ωραία φωτογραφία 🤪 Αυτή ήταν η καλύτερη 🙈».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top