Σε ρόλο κομμώτριας η Ιωάννα Λίλη: Κούρεψε τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Χρέη κομμώτριας ανέλαβε η Ιωάννα Λίλη μιας και τα κομμωτήρια όλης της χώρας είναι κλειστά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ελληνίδα παρουσιάστρια μας έδειξε το κορμί της στο Instagram!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αφέθηκε στα χέρια της συζύγου του και εκείνη υπό τις οδηγίες ενός καλού της φίλου κομμωτή επιμελήθηκε το νέο look του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Η Ιωάννα Λίλη φαίνεται πως τα πήγε μια χαρά αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram τις οποίες συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο. «Φίλοι μου Καλημέρα-Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες σήμερα και στις Εορτάζουσες!!! Η καραντίνα θεωρώ, ότι έχει αναδείξει κρυφά ταλέντα-δεν πίστευα ότι το κατέχω-αλλά τα μαλλιά του Ζαγόρ και του Ζαγόρ junior είχαν μεγαλώσει πολύ.Μπορώ λοιπόν να πώ,ότι τα κατάφερα!!!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φίλοι μου Καλημέρα-Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες σήμερα και στις Εορτάζουσες!!! Η καραντίνα θεωρώ,ότι έχει αναδείξει κρυφά ταλέντα-δεν πίστευα ότι το κατέχω-αλλά τα μαλλιά του Ζαγόρ και του Ζαγόρ junior είχαν μεγαλώσει πολύ.Μπορώ λοιπόν να πώ,ότι τα κατάφερα!!!🤗 Σε ευχαριστώ @alex_georgakopoulos για τις χρήσιμες οδηγίες!!!! @alex_mens_hair_club_official #happynameday #tothosewhocelebrate #haircutchallenge #itestmyself #succeed #happymom #happywife #loveu #kisses 😁😘🤗😉😚💇💇🏻‍♂️✂️✂️🙋‍♀️ #thanku @alex_georgakopoulos #fortheuseful #tips ✂️ @alex_mens_hair_club_official

A post shared by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top