Χατζίδου - Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους - Έκανε τεστ για τον κορωνοΐο

Ώρες αγωνίας για το γνωστό ζευγάρι

H Ελένη Χατζίδου

Στο νοσοκομείο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Χατζιδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αφού η κόρη τους αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία της.

Η μικρή Μελίνα- Δήμητρα ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα οι γονείς της να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί να της κάνουν το τεστ για τον κορωνοΐο.

Χατζίδου–Παύλου: Μένουν σπίτι και κάνουν χορευτικά με την κόρη τους

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram τις στιγμές αγωνίας, που βίωσε μαζί με τον σύζυγό της μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, και να δείξουν ότι η μπέμπα είναι αρνητική στον CoVid-19.

Στην εντατική λόγω κορωνοϊού γνωστός τραγουδιστής

«3η ημέρα στο νοσοκομείο...Δεν περνούσαν τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα... Μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο λόγω πυρετού αντιμετωπίσανε τη μπέμπα σα πιθανό κρούσμα κ μας βάλανε σ ένα δωμάτιο απομονωμένους. Μέσω ενδοεπικοινωνίας το προσωπικό, μου έδινε οδηγίες τι να κάνω στο μωράκι για να αποφεύγουν να μπαινοβγαίνουν πολύ κ όταν χρειαζόταν να μπούνε μέσα, φορούσανε αυτές τις ολόσωμες στολές που βλέπεις στην τηλεόραση... Βλέπαμε το μπαμπά μας από το παράθυρο(μένει έξω από το νοσοκομείο στο αμάξι όλες αυτές τις μέρες) μιας κ το δωμάτιο μας κοιτούσε στο δρόμο, ευτυχώς, αφού δεν επιτρεπόταν να ανεβεί κανένας στον όροφο που ήμασταν, πόσο μάλλον στο δωμάτιο... Όλα όπως τ ακούς κ τα βλέπεις στην τηλεόραση... Τα μέτρα δρακόντεια! χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ γι αυτό! Μετά από αναμονή μιας μέρας μας ανακοινώσανε ότι είναι αρνητικό το τεστ κορονοϊού. Αλλάξαμε όροφο και περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις υπόλοιπες εξετάσεις... Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχολογία μας τη διάρκεια της αναμονής αλλά κ τώρα με όλα αυτά που ακούμε κ βλέπουμε... Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς γιατί είμαι σίγουρη ότι δε θέλετε εσείς η κάποιος δικός σας να μπει στη θέση όλων αυτών που βρίσκονται στα νοσοκομεία... Μείνε σπίτι εγώ για σένα κ Εσύ για μένα...Με αγάπη», έγραφε η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Χατζιδου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3η ημέρα στο νοσοκομείο... Δεν περνούσαν τα λεπτά,τα δευτερόλεπτα μέχρι να βγουνε τα αποτελέσματα... Μολις φτασαμε στο νοσοκομείο λόγω πυρετού αντιμετωπίσανε τη μπεμπα σα πιθανό κρούσμα κ μας βάλανε σ ένα δωμάτιο απομονωμένους. Μέσω ενδοεπικοινωνιας το προσωπικο,μου εδινε οδηγίες τι να κάνω στο μωράκι για να αποφεύγουν να μπαινοβγαίνουν πολύ κ όταν χρειαζοταν να μπουνε μέσα,φορούσανε αυτές τις ολοςωμες στολες που βλέπεις στην τηλεόραση... Βλέπαμε το μπαμπά μας απ το παράθυρο(μένει έξω απ το νοσοκομείο στο αμάξι ολες αυτες τις μερες)μιας κ το δωμάτιο μας κοιτουσε στο δρόμο,ευτυχώς,αφού δεν επιτρεπόταν να ανεβεί κανένας στον όροφο που ήμασταν,ποσο μάλλον στο δωμάτιο... Όλα όπως τ ακούς κ τα βλέπεις στην τηλεόραση... Τα μέτρα δρακόντεια!χαρηκα τόσο μα τόσο πολύ γι αυτό! Μετά από αναμονή μιας μέρας μας ανακοινώσανε ότι είναι αρνητικο το τεστ κορονοϊου🙏🏼 Αλλάξαμε όροφο και περιμένουμε τα αποτελέσματα απ τις υπολοιπες εξεταςεις... Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχολογία μας τη διάρκεια της αναμονης αλλά κ τώρα με όλα αυτά που ακούμε κ βλέπουμε... Μείνετε σπίτι,μείνετε ασφαλείς γιατί είμαι σίγουρη ότι δε θέλετε εσείς η κάποιος δικός σας να μπει στη θέση όλων αυτών που βρίσκονται στα νοσοκομεία... Μείνε σπίτι εγώ για σένα κ Εσυ για μένα... Με αγαπη❤️

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top