Γερονικολού για Βουτσά: Μικρέ Φοίβο τον μπαμπά σου τον αγάπησε όλη η Ελλάδα

Συγκίνησε η ανάρτησή της

Ο «αιώνιος έφηβος», ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, έφυγε απ’ τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν.

Λύγισε η Αλίκη Κατσαβού στο star.gr: «Ο Κώστας ήταν ο τέλειος άνθρωπος!»

Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης του, Θεοδώρας

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης των Αθηνών για να τον αποχαιρετήσει, ενώ πολλοί ήταν και οι celebrities της ελληνικής showbiz που του έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης μέσω social media.

Βουτσάς: Ήταν όλοι εκεί στο λαϊκό προσκύνημα για τον σπουδαίο ηθοποιό

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία ήταν πολύ δεμένη μαζί του. Η ηθοποιός είχε παίξει μαζί με τον Κώστα Βουτσά στην τελευταία του θεατρική επιτυχία, «Τα χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο Ήβη.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram τον αποχαιρέτησε με τον πιο γλυκό τρόπο...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πιτσιρίκος . Αέρινος. Λαμπερός. Αυθεντικός και Αισιόδοξος. Παθιάρης Καλλιτέχνης και Ερωτικός Άνθρωπος. Η Φωνή σου , γνώριμα βραχνή, δε θα σταματήσει να ηχεί στα αυτιά μας. Νιώθω Τυχερή που τα μάτια μας συναντήθηκαν τόσες φορές ... Μάθημα ζωής η Ανεμελιά και η Χαρά σου. Τα Συλλυπητήρια μου σε ΟΛΗ την οικογένεια. (Μικρέ Φοίβο τον μπαμπά σου τον αγάπησε όλη η Ελλάδα) Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από μένα λιγότερο από ένα χρόνο πριν. Πανέμορφος σε όλες τις ηλικίες .

A post shared by Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) on

 

«Αυθεντικός και Αισιόδοξος. Παθιάρης Καλλιτέχνης και Ερωτικός Άνθρωπος. Η Φωνή σου, γνώριμα βραχνή, δε θα σταματήσει να ηχεί στα αυτιά μας. Νιώθω Τυχερή που τα μάτια μας συναντήθηκαν τόσες φορές… Μάθημα ζωής η Ανεμελιά και η Χαρά σου. Τα Συλλυπητήρια μου σε ΟΛΗ την οικογένεια. (Μικρέ Φοίβο τον μπαμπά σου τον αγάπησε όλη η Ελλάδα)», έγραψε στη λεζάντα του τρυφερού post της και συγκίνησε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top