Τέλος τα μαύρα μαλλιά για τη Δανάη Μπάρκα- Αυτό είναι το νέο της look!

Είχε ανάγκη από μία ανανέωση

Όσα είχε πει η ταλαντούχα ηθοποιός «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Η Δανάη Μπάρκα δεν κατάφερε να αντισταθεί στη νέα τάση της μόδας… το ginger χρώμα στα μαλλιά!

Έπειτα από αρκετά χρόνια, η νεαρή ηθοποιός αποχωρίστηκε τις σκούρες αποχρώσεις και υιοθέτησε ένα πιο ανοιχτόχρωμο hair look. H ίδια ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με την αλλαγή που έκανε γράφοντας ότι και στο παρελθόν είχε γίνει ginger girl, αλλά εξαιτίας κάποιου ρόλου άλλαξε την εμφάνισή της.

«Όταν πριν από 6 χρόνια η Τούλα μου πρότεινε το τζίντζερ είχα πάθει πανικό. Το είχαμε κάνει,είχε βγει τέλειο αλλά μετά για μια παράσταση έπρεπε να τα σκουρύνω! Να που…ξαναγύρισα. Και ενώ με τοοοσες αλλαγές έπρεπε να μην έχω μαλλιά,ευτυχώς έχω το καλύτερο κομμωτηριο όποτε δεν φοβάμαι τίποτα», έγραψε στο Instagram η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‼️ N̥e̥w̥ h̥ḁi̥r̥• D̥o̥n̥t̥ c̥ḁr̥e̥ • ‼️ ——— Όταν πριν από 6 χρόνια η Τούλα μου πρότεινε το τζίντζερ είχα πάθει πανικό. Το είχαμε κάνει,είχε βγει τέλειο αλλά μετά για μια παράσταση έπρεπε να τα σκουρύνω! Να που...ξαναγύρισα 😉 Και ενώ με τοοοσες αλλαγές έπρεπε να μην έχω μαλλιά,ευτυχώς έχω το καλύτερο κομμωτηριο όποτε δεν φοβάμαι τίποτα ♥️ @a.adamantidis ♥️ — Ευχαριστώ Τούλα♥️ ——

A post shared by Danai Barka 🌻 (@danai_barka) on


Ποιος ξέρει; Ίσως είχε ανάγκη για μία ανανέωση μετά τον χώρισμό της από τον 6 χρόνια σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο.

Η Δανάη Μπάρκα το παραδέχτηκε: «Χώρισα μετά από 6,5 χρόνια σχέσης»

Η Δανάη και ο Πάνος έξι χρόνια πριν, στην αρχή της σχέσης τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top