Λευτέρης Ελευθερίου: «Στο YFSF βγάζω τα απωθημένα μου. Μετά το γάμο κλείστηκα»

"Αν το ζούσα αυτό ελεύθερος θα είχα ξεφύγει"

Λευτέρης Ελευθερίου: «Στο YFSF βγάζω τα απωθημένα μου. Μετά το γάμο κλείστηκα»

Για το γάμο του, τα δύο του παιδιά και για τα «φώτα» της δημοσιότητας που έχουν πέσει πάνω του το τελευταίο διάστημα μίλησε ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος έχει... τρελάνει τους πάντες στο "Your Face Sounds Familiar" με τις πλάκες που κάνει στο show και τους star τους οποίους υποδύεται. Ο "Σάκης" άλλωστε σε πολλούς έχει μείνει αξέχαστος...!

326_0ae6fa61-6013-4b4b-9a23-062e092de1b0.jpg

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε πριν δύο χρόνια τη σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγοράκι δύο χρονών και ένα κοριτσάκι 4 μηνών.

«Είμαστε μαζί από το 2003, γνωριστήκαμε στη σχολή, γιατί και εκείνη ξεκίνησε ως ηθοποιός. Είμαστε μαζί στη σχολή, εκεί έδεσε ο έρωτας. Τότε ήμουν 22-23 χρονών, πολύ πιτσιρικάς» είπε ο 34χρονος ηθοποιός και πρόσθεσε: «Όταν είσαι πάρα πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο, ειδικά οι άντρες που είμαστε πιο ανώριμα σαν πλάσματα, γίνεσαι πιο άνθρωπος, αποδεχόμενος και τις αρνητικές του πλευρές».

Ωστόσο, λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων έχει… ξεχάσει τι πάει να πει διασκέδαση, για αυτό το λόγο «ξεδίνει», όπως λέει ο ίδιος, στο YFSF.

«Ήταν σκληρό για μένα να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Τα τελευταία χρόνια γενικά, επειδή είμαι πάρα πολύ της διασκέδασης, δεν έχω διασκεδάσει πολύ. Για αυτό ξεσπάω στο show. Βγάζω εκεί τα απωθημένα μου. Με τον γάμο κλείστηκα, αυτή είναι η αλήθεια. Φοβήθηκα πάρα πολύ τον εαυτό μου, επειδή είμαι πολύ ασυγκέντρωτος και χαμένος. Έβαλα ένα παραπάνω φρένο σε αυτό με την οικογένεια».

O ηθοποιός μάλιστα παραδέχτηκε ότι αν δεν ήταν παντρεμένος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

«Έχω σκεφτεί τι θα γινόταν, αν ζούσα ως ελεύθερος αυτό που ζω τώρα. Αν το ζούσα αυτό ελεύθερος, θα είχα ξεφύγει. Έχω αυτή την αίσθηση. Η τηλεόραση σου δίνει μια αναγνωρισιμότητα, μπαίνεις στο σαλόνι του άλλου. Κοιτάς την κάμερα και μπορεί να γίνεις το αντικείμενο του πόθου. Είναι δισυπόστατο. Ο άλλος αισθάνεται πως λικνίζεσαι για αυτόν, είναι πολύ περίεργο. Στην πραγματικότητα, ζεις αυτό που ζεις αυτή τη στιγμή. Αν αύριο μεθαύριο χωρίσω, δεν ξέρω πώς θα το ζήσω».

Κάντε κλικ και δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή του...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top