Φοροφυγάς μετά θάνατον ο Michael Jackson: του ζητούν 500 εκατομμύρια!

Ότι απέκρυψε την πραγματική του περιουσία τον κατηγορεί η Εφορία

Φοροφυγάς μετά θάνατον ο Michael Jackson: του ζητούν 500 εκατομμύρια!

Τι κι αν έφυγε από την ζωή το 2009; Η Εφορία διακρίσεις μεταξύ ζώντων και νεκρών δεν κάνει και ζητά από τον Michael Jackson να πληρώσει σε φόρους και πρόστιμα περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ!

Η Οικονομική Εφορία των ΗΠΑ, IRS, κατηγορεί τον «θρύλο της ποπ» για φοροδιαφυγή καθώς φαίνεται πως «ξέχασε» να δηλώσει μερικά... εκατομμυριάκια, αφού η πραγματική του περιουσία ήταν 160 φορές μεγαλύτερη από εκείνη που είχε δηλωθεί!

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί σε δικαστήριο των ΗΠΑ, το IRS θεωρεί ότι έχει παραπλανηθεί από το ίδρυμα που είχε ιδρύσει ο Jackson, καθώς η συνολική περιουσία του ανερχόταν στα 960 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να επιβάλει πρόστιμο ίσο με το 20 έως 40% του ποσού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Εφορία «κυνηγά» μετά θάνατον 370 εκατομμύρια ευρώ ως φόρο και άλλα 144 εκατομμύρια ως πρόστιμο, ενώ εκπρόσωπος της οικογένειας Jackson αρνήθηκε, προς το παρόν, να σχολιάσει το παραμικρό για την υπόθεση και άνθρωπος του ιδρύματος δήλωσε πως το IRS έχει υπερεκτιμήσει την περιουσία του εκλιπόντος star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top