Στη κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.
Ο σεφ έφτιαξε σπαγγέτι με θαλασσινά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 500 γρ. σπαγγέτι
• 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
• 10 γρ. κουρκουμά
• 1 κιλό φρέσκα μύδια καθαρισμένα
• 120 γρ. λευκό κρασί
• 500 γρ. φρέσκιες γαρίδες καθαρισμένες
• 45 γρ. κρέμα γάλακτος light
• 30 γρ. ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο)
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.