Χριστούγεννα: Φωταγώγηση του δέντρου με Μακρυπούλια και Παπαρίζου

Η show woman θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους

Έλενα Παπαρίζου

Σε παραμυθένιο τοπίο θα μεταμορφωθεί η Αθήνα και θα πλημμυρίσει ολόκληρη με φως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου. Η Έλενα Παπαρίζου θα ανάψει το εντυπωσιακό  φυσικό δέντρο που θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος μετά το έναυσμα που θα δώσει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η δυναμική show woman Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne με την υπέροχη φωνή της και ο πολλά υποσχόμενος Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους  με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους, ενώ η ομάδα κρουστών Batala Atenas θα δώσει το ρυθμό.

Highlight της βραδιάς το εκθαμβωτικό 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Λαμπερά χρώματα, έντονα σκηνικά και εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές μεταλλαγές θα ντύσουν με μοναδικό τρόπο το ιστορικό κτίριο και θα μας γεμίσουν συναισθήματα και εικόνες.

Τη φαντασμαγορική βραδιά θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια.

«H Αθήνα μεταμορφώνεται σε μία απέραντη γιορτινή σκηνή και δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να πάρουμε κάτι από τη λάμψη των Χριστουγέννων. Με αυτές τις εκδηλώσεις προσπαθούμε να δώσουμε φως σε όλη την πόλη. Να γίνει σημείο προορισμού για τον τουρισμό που θα υποδεχθεί η πρωτεύουσα τόσο από όλη την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ο δήμος των Αθηναίων, αυτή τη χρονιά, εγκαινιάζει μία διαφορετική προσέγγιση σε τέτοιες εκδηλώσεις με στόχο να εξελίσσονται και να αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα πολιτισμού, τέχνης, ψυχαγωγίας», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στη συνέντευξη τύπου όπου και παρουσίασε το πρόγραμμα εκδηλώσεων των γιορτών από κοινού με την πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ, Άννα Ροκοφύλλου, και τον πρόεδρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, Κωνσταντίνο Δέδε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top