Τζιτζικώστας: «Θα είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

Μεγάλο προβάδισμα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε στο video τις πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα

Καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή φαίνεται ότι εξασφαλίζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτό δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, δύο από τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες.

Δείτε στο video το πάρτι που στήθηκε στο εκλογικό κέντρο του Α. Τζιτζικώστα μετά το καθαρό προβάδισμα

Η επικράτηση του κ. Τζιτζικώστα στα πρώτα τμήματα είναι πάνω από 60% , ενώ δεύτερος, αλλά με μεγάλη απόσταση, έρχεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Στην  τρίτη θέση φέρνουν τα πρώτα αποτελέσματα τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ, Χρήστο Παπαστεργίου, ενώ ικανοποιητικά είναι τα ποσοστά για τον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, Σωτήρη Αβραμόπουλο.

Τζιτζικώστας: «Θα είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

«Οι πολίτες έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε την περιφέρειά μας στο μέλλον», τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, προσθέτοντας πως πρόκειται για μια μεγάλη και καθαρή νίκη, κατά την οποία οι πολίτες «έδωσαν ισχυρή εντολή για μία σύγχρονη και ανθρώπινη Μακεδονία. Επιβράβευσαν την επιλογή μας να κινηθούμε πέρα από διαχωριστικές γραμμές και στερεότυπα». 

«Ισχύει η δέσμευσή μου προς όλους: Θα είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων» τόνισε, ενώ ευχαρίστησε τους υποψηφίους, τους συνεργάτες και τους εθελοντές, αλλά και την οικογένειά του που στάθηκε δίπλα του στη μάχη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top