Λέκτορας Πανεπιστημίου δολοφόνησε τη γυναίκα του και την πέταξε από τον 4ο

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον βίαιο θάνατο της 29χρονης δικηγόρου

Κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον βίαιο θάνατο της 29χρονης από τον άντρα της

Σοκ έχει προκαλέσει ο βίαιος θάνατος μια κοπέλας στη Βραζιλία, με κατηγορούμενο τον σύζυγό της, ο οποίος είναι λέκτορας Πανεπιστημίου. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις εικόνες της άγριας δολοφονίας της δικηγόρου, της οποία το άψυχο σώμα πέταξε από τον τέταρτο όροφο.

Στο βίντεο βλέπετε την 29χρονη δικηγόρο, Τατιάνε Σπίτσνερ, να τρέχει απεγνωσμένα στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας για να γλιτώσει από τον βίαιο σύζυγό της. Μπαίνει στο ασανσέρ όμως εκείνος την προλαβαίνει. Της επιτίθεται με μανία. Οι σκηνές θυμίζουν κινηματογραφική ταινία θρίλερ...

Ο Λούις Μανβάιλερ, λέκτορας βιολογίας στο Πανεπιστήμιο, κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια την πέταξε από το μπαλκόνι, από ύψος 12 μέτρων. Λέγεται πως οι δυο τους τσακώθηκαν άγρια, όταν εκείνη βρήκε στο κινητό του τις φωτογραφίες μιας άλλης γυναίκας.

Ο ίδιος, ο οποίος είναι expert στις πολεμικές τέχνες, ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του αυτοκτόνησε, όμως οι ιατροδικαστές τον διαψεύδουν.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση πέθανε από μηχανική ασφυξία, στραγγαλισμό,  έγινε πάλη ανάμεσα στο πρόσωπο που σκότωσε την Τατιάνα. Όταν έπεσε ήταν ήδη νεκρή.

Οι γείτονες μαρτυρούν πως άκουσαν τις κραυγές βοήθειας μιας γυναίκας και είδαν έναν άντρα να σηκώνει από το πεζοδρόμιο το άψυχο κορμί της. Ο ίδιος φώναζε: «Αγάπη μου, ξύπνα». Οι κάμερες ασφαλείας αδιάψευστος μάρτυρας της φρικτής δολοφονίας.

Η σορός της Τατιάνε βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην πόλη Γκουαραπουάβα της Βραζιλίας. Η δολοφονία της προκάλεσε εθνική οργή. Μόνο το 2017 δολοφονήθηκαν στη χώρα 1.133 γυναίκες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top