Υπερμαραθωνοδρόμος θηλάζει το μωρό της σε αγώνα!

Η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου

Μία υπερμαραθωνοδρόμος από τη Μεγάλη Βρετανία απέδειξε ότι οι γυναίκες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Έτρεξε σε αγώνα 180 χιλιομέτρων τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της και μάλιστα στη διαδρομή σταμάτησε για να τον θηλάσει.

Η Σόφι φτάνει στον τερματισμό κρατώντας στην αγκαλιά της το τριών μηνών μωρό της και από το χέρι το μεγαλύτερο γιο της.

Έχει τρέξει 180 χιλιόμετρα στο Μοντ Μπλαν της Γαλλίας κι όμως βλέποντας τα παιδιά της η κούρασή της φεύγει ως δια μαγείας.

Η υπερμαραθωνοδρόμος μαμά γίνεται το πρότυπο κάθε γυναίκας. Η φωτογραφία της την ώρα που θηλάζει το γιο της κατά τη διάρκεια του αγώνα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τον κοιτάζει με στοργή όσο κατάκοπη κι αν είναι.

«Είμαι στις 16 ώρες από τον αγώνα των 43 ωρών. Εγώ έχω να κάνω αυτό που πρέπει. Να ταΐσω το μικρό μου. Πρέπει να αφήσω γάλα για να τον ταίσουν άλλη μία φορά».

Η σούπερ μαμά έχοντας στην αγκαλιά της το μικρό της στο στούντιο του BBC , στέλνει μήνυμα σε κάθε μητέρα να μην εγκαταλείπει όσα της αρέσουν. 

«Είναι απίστευτο. Είχα τόση στήριξη από μαμάδες που πίστευαν ότι δε μπορούν να κάνουν τίποτα για τον εαυτό τους αμέσως μετά τη γέννα», λέει.

Βέβαια δεν βγάζει από το κάδρο τους μπαμπάδες που αποτελούν βασικό στήριγμα για τις συζύγους τους. Εκείνη έχει πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της.

«Φαίνεται ότι η προσπάθειά μου ενέπνευσε τόσες γυναίκες ανά τον κόσμο. Ακόμη και άνδρες για να πουν: Ως πατέρας πρέπει να στηρίξω λίγο περισσότερο τη σύζυγό μου έτσι ώστε να κάνει τα πράγματα που θέλει».

Η Σόφι είναι μία από τις αμέτρητες γυναίκες που προσπαθούν να ανταποκριθούν στους πολλαπλούς ρόλους τους. Κάθε αγώνας όμως θέλει υπομονή, επιμονή και αντοχή. Και το γυναικείο φύλο σίγουρα έχει το πακέτο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top