Αυτή είναι η οικογένεια που αγνοείται στην Κρήτη- Δυσκολεύουν οι έρευνες

Συνεχίζεται σήμερα η προσπάθεια για τον εντοπισμό των 4 ατόμων

Συναγερμός έχει σημάνει από τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Κρήτη. Τέσσερα άτομα, τα οποία προσπάθησαν να περάσουν ρέμα στο Γεροπόταμο στη Μεσσαρά, παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και έκτοτε αγνοούνται. Οι προσπάθειες εντοπισμού της τετραμελούς οικογένειας συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σήμερα Δευτέρα, στην επιχείρηση συνδράμουν φορτηγά για χωματουργικές έρευνες και τηλεσκοπικός γερανός δια της αφής, ο οποίος αναζητά το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Ποιοι επέβαιναν στο όχημα

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 29χρονος, η 30χρονη σύζυγός του, η 21χρονη αδερφή της και η 58χρονη μητέρα τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά sites, το ζευγάρι το καλοκαίρι είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι και ετοιμαζόταν να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

Το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε ένα εξάρτημα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο αυτοκίνητο της οικογένειας. Δυο από τους επιβαίνοντες πριν κλείσει το κινητό τους, ενημέρωσαν την αστυνομία ότι κινδυνεύουν. 

«Παρασυρόμαστε από το ποτάμι! Ελάτε πνιγόμαστε!»

«Παρασυρόμαστε από το ποτάμι! Ελάτε πνιγόμαστε!», αυτά ήταν τα δραματικά λόγια της 30χρονης στην Άμεση Δράση. Λίγα λεπτά μετά τηλεφώνησε και ο σύζυγος της, ο οποίος ανέφερε ότι βρίσκονται κοντά στο νυχτερινό κέντρο "Αυγερινός". Αμέσως μετά, το τηλέφωνο έκλεισε. 

«Ψάχνουμε στο ποτάμι. Δυστυχώς δεν έχουμε καλό νέο να πούμε, θα συνεχιστούν οι έρευνες μέχρι να βρούμε το αυτοκίνητο. Ευελπιστούμε για το καλύτερο», δήλωσε ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης.

Η οικογένεια επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι

Η νεαρή γυναίκα, μαζί με τον σύζυγο της 29 ετών, την αδερφή της 21 και τη μητέρα της 58 ετών, επέστρεφαν στο σπίτι τους από γαμήλιο γλέντι.

Ο Γεροπόταμος είχε υπερχειλίσει λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημέρων και τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν. Για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής. 

Όλες οι δυνάμεις στο Ηράκλειο είναι επί ποδός. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, το ποτάμι έχει φερτά υλικά και οι διασώστες παλεύουν με τις λάσπες.  Ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας κάνει διελεύσεις σε όλο το ποτάμι. Στη θάλασσα σκάφος του λιμενικού ψάχνει το ασημί αυτοκίνητο με τους 4 ανθρώπους. 


Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top