Με νέα επετειακά μοντέλα η INFINITI 

Γιορτάζει τα γενέθλια της  

INFINITI σειρά EDITION 30

Γιορτάζοντας την 30η επέτειό της,  η INFINITI παρουσιάζει στο φετινό Pebble Beach Concours d'Elegance,  τη σειρά EDITION 30, που αποτελεί μια γκάμα  ειδικά εξοπλισμένων μοντέλων της. Στο περίπτερο της INFINTI, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη σειρά EDITION 30, που περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένες  εκδόσεις των Q50, Q60, QX50, QX60 και QX80. Αυτά τα οχήματα χαρακτηρίζονται από αποκλειστικές σχεδιαστικές “πινελιές”  στο εξωτερικό τους και περιλαμβάνουν, ως στάνταρ, μια σειρά από τις  παγκοσμίως πρώτες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, που η INFINITI έφερε στην αγορά.


Το φετινό Invitational θα παρουσιάσει 54 ιστορικά σημαντικά Ιαπωνικά αυτοκίνητα σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες: Race, Truck, Roadster, GT, Hot Hatch, Sports, Luxury και Sedan.

Στα οχήματα  της INFINITI που θα εκτεθούν εκεί,  περιλαμβάνονται τα εξής :
•    INFINITI Q45t του 1993 : Πρωτοεμφανιζόμενο  ως το κορυφαίο πολυτελές sedan  που έθεσε τα θεμέλια της εμπορικής λειτουργίας της INFINTI το 1989, το χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό στυλ  του Q45  χαρακτηρίστηκε από ένα στιβαρό σχεδιασμό, που του επέτρεπε να “απογαλακτιστεί” από τις παραδοσιακές σχεδιαστικές γραμμές, όπως οι  υπερμεγέθης μπροστινές μάσκες και το εσωτερικό με επένδυση από εξωτικό ξύλο .


•    INFINITI M30 του 1991 : Συμπληρώνοντας το sedan Q45, το M30 ήταν και αυτό “συστατικό στοιχείο” της έναρξης της εμπορικής λειτουργίας της INFINITΙ,  το 1989.
•    INFINITI J30 του 1994: Με αυτό  το μοντέλο του 1994, η INFINITI λάνσαρε  το δεύτερο πολυτελές sedan της.
•    INFINITI G Coupe 2004 : Ένα σπορ κουπέ, αναπόσπαστο κομμάτι της INFINITI Motor Company. 
•    INFINITI FX45 του 2003: Κατά το ντεμπούτο του το 2003, το INFINITI FX  αποτέλεσε ένα από τα πρώτα crossover επιδόσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας.


Εκτός των παραπάνω ,οι επισκέπτες του φετινού Ιαπωνικού Automotive Invitational θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μοναδικό  και επιβλητικό Prince Skyline Sport του 1963. Η Prince Motor Company, αναμφισβήτητα η πρώτη εταιρεία  αυτοκινήτων πολυτελείας της Ιαπωνίας,  κυκλοφόρησε το 1957 το θρυλικό  Skyline σε  sedan και wagon εκδόσεις, προσθέτοντας στη γκάμα της, τo 1959, το πολυτελές sedan  Gloria.  Η Prince συγχωνεύθηκε το 1965 με την Nissan Motor Company Ltd., επηρεάζοντας το δυναμικό στυλ που συναντάται στα σημερινά μοντέλα της INFINITI. Η σειρά των  INFINITI EDITION 30 θα είναι διαθέσιμη στο δίκτυο πωλήσεων των Η.Π.Α., από το ερχόμενο φθινόπωρο. 

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top