Βίντεο : Σε θέση “μάχης” το Nissan GT-R NISMO 2020

Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 300 χιλιόμετρα 

Το Nissan GT-R NISMO 2020 διαθέτει ένα μοναδικό στυλ  που αντανακλά την μακροχρόνια αγωνιστική φιλοσοφία του θρυλικού αγωνιστικού οίκου της φίρμας. Ο κινητήρας  του  GT-R NISMO 2020, γνωστός και ως "VR38DETT," συναρμολογείται στο  χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος  και διαθέτει ένα ζεύγος υπερσυμπιεστών υψηλής ροής και μεγάλης διαμέτρου,  όμοιων  με αυτούς της αγωνιστικής έκδοσης του GT3.

Το βελτιωμένο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη, όταν τεθεί σε R-mode,   επιτυγχάνει αλλαγές πιο δυναμικά,  χάρη σε έναν νέο αλγόριθμο για το Adaptive Shift Control (ASC).  Το supercar  κατάφερε να μειώσει κατά των 2,5 δευτερόλεπτα τον χρόνο στην πίστα δοκιμών και εξέλιξης της Nissan. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αυξηθεί και η ήδη εκπληκτική σταθερότητα του μοντέλου σε υψηλές ταχύτητες, που τώρα αγγίζουν τα 300 χλμ / ώρα ! 


Η Nissan συνεργάστηκε με τον Ιταλό κατασκευαστή φρένων Brembo για να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο πακέτο φρένων για το  GT-R NISMO 2020. Οι ειδικές μεγάλες δαγκάνες συνοδεύονται από μεγάλους κεραμικούς ρότορες,  τους  μεγαλύτερους που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε Ιαπωνικό αυτοκίνητο, διάστασης 410 mm (16,1 ίντσων) εμπρός και 390 mm (15,3 ίντσων) πίσω. 

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top