Η BMW θα παρουσιάσει πέντε πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα το 2021

Δείτε ποια είναι 

BMW ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το BMW Group μέσα σε δύο χρόνια θα προσφέρει πέντε πλήρως ηλεκτρικά οχήματα μαζικής παραγωγής: Πέρα από το BMW i3, από το οποίο έχουν κατασκευαστεί πάνω από 150.000 μονάδες μέχρι σήμερα, θα ξεκινήσει φέτος η παραγωγή του πλήρως ηλεκτρικού MINI στο Εργοστάσιο της Οξφόρδης (Μ. Βρετανία).

Το 2020, θα ακολουθήσει το πλήρως ηλεκτρικό BMW iX3 από το Shenyang (Κίνα) και το 2021, το BMW iNEXT, το οποίο θα κατασκευάζεται στο Dingolfing (Γερμανία), και το BMW i4 από το Εργοστάσιο του Μονάχου (Γερμανία). Συνυπολογίζοντας και τον ευρύ στόλο plug-in υβριδικών οχημάτων του, το BMW Group διαθέτει την πλουσιότερη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων της αγοράς.

Ανανεωμένες, plug-in-υβριδικές εκδόσεις με εκτεταμένη ηλεκτρική αυτονομία της BMW Σειράς 3, BMW Σειράς 7 και BMW X5 μαζί με τη νέα, plug-in υβριδική BMW X3, παρουσιάστηκαν στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Μερικές εβδομάδες αργότερα, η ανανεωμένη, plug-in υβριδική έκδοση της BMW X1 με Μακρύ Μεταξόνιο, που θα παράγεται τοπικά για την Κινεζική αγορά, παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Το BMW Group θα λανσάρει πάνω από δέκα, πλήρως ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα στην αγορά μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς– είτε εντελώς νέα, ή ανανεωμένα με τεχνολογία ηλεκτροκίνησης τέταρτης γενιάς (“Gen 4”) της εταιρίας. Μέχρι το 2025, το BMW Group θα προσφέρει τουλάχιστον 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα – από τα οποία τα μισά θα είναι πλήρως ηλεκτρικά.

Βαγγέλης Γκούμας

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top