To TRACTION στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 150 Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές Πρεμιέρες

Για ακόμη μια χρονιά, το πρώτο μεγάλο ραντεβού της αυτοκίνησης επί ευρωπαϊκού εδάφους, δόθηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης. Φέτος, έγινε πιο φανερό από ποτέ πως οι κατασκευαστές εστιάζουν στην ηλεκτροκίνηση και τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, καθώς πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 150 Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές Πρεμιέρες. Ο Κώστας Στεφανής βρέθηκε στη Γενεύη, για να μας μεταφέρει τα τελευταία νέα και τον παλμό του κόσμου της αυτοκίνησης, δίνοντας έμφαση σε ορισμένες μοναδικές, από άλλο πλανήτη, κατασκευές.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Kia Proceed: Χρησιμοποιώντας εξωτερικά στοιχεία από κουπέ, με το πίσω μέρος να τραβά τα βλέμματα και με χώρους που θυμίζουν station wagon, το Kia Proceed προσφέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία των Shooting Brake. Με αυτά τα δεδομένα ο Μάνος Στεφανής με τον Βασίλη Τσακίρογλου, βρήκαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την παρουσίαση του νέου Proceed, με έναν διαφορετικό τρόπο.
➢    Volvo V60 T8: Σε μια πολυσυλλεκτική παρουσίαση, ο Βασίλης Τσακίρογλου μας συστήνει, με τη βοήθεια του Κώστα Στεφανή, το Volvo V60 T8. Ένα station wagon, που εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με  μεγάλες δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου, το V60 T8 διαθέτει ξεχωριστή προσωπικότητα, όπως συμβαίνει με κάθε αυτοκίνητο της σουηδικής μάρκας.
➢    Toyota Corolla: Η παρουσίαση κάθε νέας γενιάς Corolla, αποτελεί από μόνη της μια σημαντική είδηση. Όταν αυτό συμβαίνει σε μια εποχή, που όλα αλλάζουν στην αυτοκίνηση, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.  Ο Θωμάς Ευθυμίου βρέθηκε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, οδήγησε την Toyota Corolla 12η γενιάς, για να μας μεταφέρει τις πρώτες πληροφορίες και εντυπώσεις του. 
➢    Honda CB500X: Ο Θανάσης Χούντρας ταξίδεψε στα Κανάρια Νησιά καλεσμένος της Honda, για να γνωρίσει δύο φρέσκιες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσίες. Ο λόγος για την Honda CB500X και την παραλλαγή της, Honda CB500F. 


Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής 
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, 
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top