Επανάληψη του αγώνα με τον Βόλο ζητά ο Ολυμπιακός

Δίκαιη ισοπαλία στον αγώνα Παναθηναϊκός - Άρης

Με τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο ολοκληρώνεται απόψε η 16η αγωνιστική. Στο χθεσινοβραδινό ματς Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0, ενώ η διαμάχη για το ματς Βόλου-Ολυμπιακού συνεχίζεται, με τους ερυθρόλευκους να ζητούν την επανάληψη του αγώνα.    

Ισόβαθμοι με 22 πόντους θα ολοκληρώσουν το 2019 Παναθηναϊκός και Άρης μετά το 0-0 στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Ο Άρης σκόραρε στο 62 με τον Φετφατζίδη, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ οκτώ λεπτά πριν τη λήξη του ματς ο Κουρμπέλαης είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι και να μένει το 0-0. 

16η Αγωνιστική Super League: Το ΠΑΟ-Άρης έληξε με 0-0

Επανάληψη ζητάει ο Ολυμπιακός

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Βόλου -Ολυμπιακού καλά κρατεί. Η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ, μετά την δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ζητά την επανάληψη του αγώνα, κάνοντας λόγο για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ αναφέρει ότι θα ασκήσει μήνυση στο διαιτητικό τιμ και την «εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει».

Η απάντηση του ΠΑΟΚ

Στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη απάντησε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά αφού υποστηρίζει ότι ο κύριος Μαρινάκης είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα», τονίζει στηνανακοίνωση του:

«Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες», ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. 

Επιθέσεις σε σπίτια διαιτητών

Το τοξικό κλίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου αποτυπώνεται και σε επιθέσεις στα σπίτια των διαιτητών, καθώς στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε η πολυκατοικία που διαμένει ο Άγγελος Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν διαιτητής VAR στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι έσπασαν τζάμι της πολυκατοικίας και πέταξαν στο εσωτερικό μία κροτίδα προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Η Ασφάλεια Αττικής διενεργεί προανάκριση για την επίθεση. Μετά το νέο κρούσμα οι διαιτητές της Σούπερ Λιγκ αποφάσισαν αποχή από την επόμενη, τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top