Δένδιας: Δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση στη συνδρομή του στρατού

Aποστολάκης: Η αντίδραση του στρατού, ήταν καθυστερημένη

Στην Αθήνα ο Υπουργός εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας σε δήλωση του που έγινε μετά από συνεννόηση με το Μαξίμου, άφησε αιχμές κατά του συντονιστικού του υπουργείου πολιτικής προστασίας, ότι καθυστέρησε να ζητήσει την συνδρομή του στρατού.

Κακοκαιρία: Ο στρατός στους δρόμους για απεγκλωβισμούς και βοήθεια

«Οι ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν να παρέχουν βοήθεια οπου κληθούν από το εθνικό συντονιστικό κέντρο και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές όπως προβλέπεται, έχοντας τεθεί σε ετοιμότητα από την Τετάρτη το βράδυ, ουδεμία καθυστέρηση υπήρχε» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας. 

Αποστολάκης: Η αντίδραση του στρατού ήταν καθυστερημένη

«Ο στρατός θα μπορούσε να έχει προετοιμαστεί για να παρέμβει. Η αντίδραση θεωρώ ότι ήταν καθυστερημένη» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης. 


Εκλογές 2023: Κεραμέως Και Αποστολάκης Μιλούν Στο Star - Video

«Πυρά» από την αντιπολίτευση  

Στις πληγείσες περιοχές βρέθηκαν αντιπροσωπείες των κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

« Μετά την υποστήριξη της κοινωνίας, γιατί αυτό προέχει τώρα ,θα πρέπει να συζητήσουμε για την αναβάθμιση της πολιτείας,  γιατί σε αυτά τα δύσκολα φαινόμενα μόνο μια ισχυρή πολιτεία μπορεί να υποστηρίξει και την κοινωνία και την πολιτεία» δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος πρόεδρος ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ. 

«Τέρμα πια ο εμπαιγμός! Η κυβέρνηση της ΝΔ, τα άλλα κόμματα που κυβέρνησαν, οι περιφερειακές και δημοτικές αρχές έχουν τεράστιες, εγκληματικές ευθύνες» ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Ενώ και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε: «Ζητώ απο την εισαγγελία του ΑΠ να κάνει παρέμβαση και να ελεγχθούν όλοι οι περιφερειάρχες , όλοι οι δήμαρχοι όλοι οι υπουργοί που πήγαν τα λεφτά . Έχουν δωθεί πολλά ευρώ  για αντιπλημμυρικά τα οποία δεν έχουν γίνει ποτέ» ανέφερε. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top