«Τάσεις» MRB: Πόσοι ανεμβολίαστοι δε θα κάνουν το εμβόλιο 

Απάντηση -έκπληξη για τα προνόμια των εμβολιασμένων   

Τα αποτελέσματα της έρευνας κοινής γνώμης «Τάσεις» της MRB σχετικά με τους εμβολιασμούς σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Κάτια Μακρή. 

«Τάσεις» MRB: Με διαφορά 13% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ 


Όπως ανέφερε,  σχεδόν το 13% των πολιτών απαντά πως δε θα κάνει το εμβολιο. «Αυτοί είναι οι καθαρόαιμοι αρνητές. Υπάρχει και ένα 14% που λέει ότι δε θα το κάνει τώρα. Άρα, τουλάχιστον ο ένας στους τρεις δε θα εμβολιαστεί αυτή τη στιγμή» ανέφερε η Κ. Μακρή.   

MRB άρνηση να εμβολιαστούν


Σε ό,τι αφορά τα προνόμια των εμβολιασμένων η πλειοψηφία λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν. «Αυτή είναι μια απάντηση έκπληξη» τόνισε.  

mrb εμβόλιο προνόμια

Πέτσας στο Star για εμβολιασμούς 15 - 17 ετών: Ραντεβού μέσω παιδιάτρων


Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό το 27%  λέει ότι πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά όλοι οι πολίτες, το  40% λέει ότι πρέπει να εμβολιαστούν συγκεκριμένες ομάδες (υγειονομικοί ή άνθρωποι του τουρισμού) ενώ το 41, 5% απαντά ότι δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για κανένα πολίτη, «ένα επίσης μεγάλο ποσοστό», όπως σχολίασε η Κ. Μακρή.  

Εμβολιασμοί: Influencers και ιερείς ζητά να «επιστρατευθούν» η κυβέρνηση 


Ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ενώ η κυβέρνηση προστρέχει στην Εκκλησία ή σε influencers για να επηρεάσουν τον κόσμο και να εμβολιαστεί, το 80% των πολιτών απαντά ότι εμπιστεύεται μόνο τον οικογενειακό γιατρό του και μετά τους λοιμωξιολόγους και την οικογένεια. «Άρα στους γιατρούς της γειτονιάς έπρεπε να είχε επικεντρωθεί από την αρχή η προσπάθεια| επισήμανε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star.  

mrb εμβόλιο εμπιστοσύνη
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top