Ο Ολυμπιακός και ο Άρης στοίχισαν στον Κώστα Ζουράρι! Ανακοίνωσε ότι παραιτείται από υφυπουργός Παιδείας

Οι υβριστικές του δηλώσεις για τους οπαδούς των δύο ομάδων προκάλεσαν σάλο

Την παραίτησή του από υφυπουργός Παιδείας, ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει ο Κώστας Ζουράρις με δήλωσή του στο Βήμα.

Όπως τονίζει θα την ανακοινώσει αύριο, Δευτέρα στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Ζουράρι και Καμμένο! Σάλος από τις υβριστικές δηλώσεις του υπουργού κατά οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη

Η παραίτηση υποβάλλεται μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του κατά του Ολυμπιακού και του Άρη.

«Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…», είπε ο Κώστας Ζουράρις στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Metropolis 95,5, απαντώντας σε ερώτηση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ δε δίστασε, ως ΠΑΟΚτζής να μιλήσει υποτιμητικά και για την ομάδα του Άρη λέγοντας: «Ποιος τον γ… τον Άρη;».

Σήμερα μάλιστα το πρωί, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος, γνωστός για τα αισθήματά του απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού, καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και σε έξαλλη κατάσταση απάντησε στον Κώστα Ζουράρι ως εξής:

«Ή ο Ζουράρις ή εγώ. Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος. Δεν χωράει ούτε το “ποιητική αδεία”. Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού».

Οργισμένη ήταν η απάντηση τόσο του Ολυμπιακού, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της ΠΑΕ, όσο και σύσσωμου του Άρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top