AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αντίδραση Πολάκη σε καρκινοπαθή! Ζήτησε να του μιλήσει και την αγνόησε- ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν μπορώ» της απάντησε «έχω έρθει για άλλο λόγο στο νησί»

​Μία γυναίκα από τη Σύρο, η οποία εδώ και χρόνια ζει το δικό της δράμα, ούσα αντιμέτωπη με τον καρκίνο, θέλησε να συναντήσει τον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη και να του μιλήσει για τα προβλήματα της , με αφορμή την επίσκεψη του στ�� νησί.

Το τι διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο της Σύρου, όπου τον περίμενε η Ελένη Ρούσσου και κατέγραψε η κάμερα του cyclades24, μας αφήνει άφωνους, αφού ο κ. Πολάκης αγνόησε την καρκινοπαθή όταν τον πλησίασε να του μιλήσει!

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, η γυναίκα ζήτησε από τον υπουργό στο Νοσοκομείο της Σύρου, να του μεταφέρει το Γολγοθά της γραφειοκρατίας. Εκείνος την ενημέρωσε ότι θα μεταβεί στο αεροδρόμιο και θα της μιλήσει εκεί. Όταν όμως η γυναίκα τον πλησίασε και ζήτησε να του μιλήσει, ο κ.Πολάκης της απάντησε «Δεν μπορώ», και ότι είναι άλλος ο λόγος της επίσκεψής του στο νησί. (Βρίσκεται στη Σύρο, ενόψει των τελευταίων λεπτομερειών που απαιτούνται για την 24ωρη λειτουργία της πτητικής βάσης του ΕΚΑΒ στο νησί).

Η αγενής και απαράδεκτη συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού, έκανε τη γυναίκα να αγανακτήσει και να του απαντήσει ως εξής: «Εμείς σας ψηφίσαμε…εμείς σας βγάλαμε και πρέπει να με ακούσεις και εύχομαι στα παιδιά σας αν έχετε παιδιά να μην πάθουν αυτά που έχω πάθει εγώ κ. Πολάκη».

Ο κ. Πολάκης απομακρύνθηκε και τα πυρά της καρκινοπαθούς δέχτηκαν οι δυο βουλευτές των Κυκλάδων, οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για τα προβλήματα.

Και μη χειρότερα…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top