Στουρνάρας έξω από Μαξίμου: Στη Δικαιοσύνη το πόρισμα για Attica - Κανένα πρόβλημα με Τσίπρα

«Δεν υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσής μου»

Στουρνάρας έξω από Μαξίμου: Στη Δικαιοσύνη το πόρισμα για Attica - Κανένα πρόβλημα με Τσίπρα
Τη διαβεβαίωση πως δεν υπάρχει «κανένα σχέδιο εκπαραθύρωσής» του έδωσε ο Γιάννης Στουρνάρας σε δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρόεδρος της ΤτΕ τόνισε πως δεν υπήρξε καμία συζήτηση για την πρόσφατη έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στην εταιρεία της συζύγου του, στην οποία εξέφρασε την αμέριστή στήριξή του.
«Η σύζυγός μου είναι το πιο έντιμο, ειλικρινές και δημιουργικό άτομο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη. Υπάρχει σχέδιο σπίλωσής της εδώ και καιρό και υπερασπίζεται μόνη της τον εαυτό της. Έχει την αμέριστη στήριξή μου» είπε ο κ. Στουρνάρας.
Ο κ. Στουρνάρας ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να υπάρξουν σκιές στις σχέσεις ΤτΕ-κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι δεν χάλασαν ποτέ.
Ο επικεφαλής της ΤτΕ υποστήριξε ότι το επίκεντρο της συζήτησης με τον πρωθυπουργό ήταν η πορεία της οικονομίας και το τραπεζικό σύστημα, ενώ όσον αφορά το θέμα με τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και αυτό στον κ. Καλογρίτσα για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, είπε: «Υπάρχει πόρισμα του SSM και της Τράπεζας της Ελλάδας το οποίο θα δοθεί στη Δικαιοσύνη».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top