Θεοδωράκη�� για Airbus: Από την πώληση χάσαμε 19 εκ. ευρώ!

«Ως πότε δηλαδή θα σερνόμαστε πίσω από τους λαϊκιστές και τους γραφειοκράτες;»

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της πώλησης των Airbus της παλιάς Ολυμπιακής εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι από την ιστορία αυτή το Δημόσιο έχασε περίπου 19 εκ. ευρώ!
«Στις 21 Μαρτίου δημοσίως είχα πει: “Τα αεροπλάνα της παλιάς Ολυμπιακής, σαπίζουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το Δημόσιο πληρώνει 800.000 για τον ελλιμενισμό τους. Στο τέλος θα τα πουλήσουμε για παλιοσίδερα”. Χθες όντως πουλήθηκαν για παλιοσίδερα. Πήραμε 3,7 εκατ. ευρώ, ενώ για τα 6 χρόνια που ήταν παρκαρισμένα δώσαμε 4,8 εκατ. ευρώ» τονίζει ο κ. Θεοδωράκης.
Συνεχίζοντας, ο ίδιος θυμίζει ότι το 2013 μας έδιναν 18 εκ. δολάρια αλλά «οι λαϊκιστές της πολιτικής έλεγαν τότε ότι θα ήταν σκάνδαλο η πώληση τους και από κοντά το Ελεγκτικό Συνέριο έκρινε ότι η αγοραπωλησία θα "έβλαπτε το δημόσιο συμφέρον". Έτσι χάσαμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, καμιά 20αρια εκατομμύρια.
«Ελλάς, τι θα γίνει φίλε μου με εμάς; Ως πότε δηλαδή θα σερνόμαστε πίσω από τους λαϊκιστές και τους γραφειοκράτες;» καταλήγει ο πρόεδρος του Ποταμιού.
Δείτε ακόμη:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top