ΠΥΡΑ Παπαδημούλη κατά Σόιμπλε για το «όχι» στην πρόταση του ΔΝΤ για το χρέος

«Δεν μπορεί να το θέλει στο πρόγραμμα και να μην δέχεται την πρότασή του»

ΠΥΡΑ Παπαδημούλη κατά Σόιμπλε για το «όχι» στην πρόταση του ΔΝΤ για το χρέος

​Επίθεση εναντίον του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Β. Σόιμπλε εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, στον Real Fm, με αφορμή την απόρριψη της πρότασης του ΔΝΤ για το χρέος.

«Απαντώ στον κύριο Σόιμπλε ότι δεν μπορεί να είναι πλούσιος, όμορφος και υγιής. Δεν μπορεί να θέλει παθιασμένα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πιλοτήριο και την ίδια ώρα να απορρίπτει τις προτάσεις του για την ελάφρυνση του ελληνικού, δημόσιου χρέους», είπε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρόσθεσε:

«Ο κύριος Ρέγκλινγκ που είναι επικεφαλής του ESM, Γερμανός, έχει καταθέσει ανάλογες προτάσεις και επίσης, το συγκυβερνών με το κόμμα του κ. Σόιμπλε στη Γερμανία κόμμα, του κ. Γκάμπριελ, ζητά και αυτό ελάφρυνση του χρέους. Ο κ. Σόιμπλε είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην πολιτική σκηνή, αλλά θα πρέπει και αυτός να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να γίνεται 100% αυτό που θέλει κάθε φορά. Εδώ, δεν έχει πείσει την κυρία Μέρκελ στο θέμα αυτό, φαίνεται, γι’ αυτό εκρήγνυται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top