Λάβρος ο Θεοδωράκης! Επιθέσεις και σοβαρές καταγγελίες στην Βουλή

"Ο Καμμένος έχει προσλάβει στο Άμυνας εκδότες εφημερίδων και διαχειριστές site"

Λάβρος ο Θεοδωράκης! Επιθέσεις και σοβαρές καταγγελίες στην Βουλή

​Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα νέα δημοσιονομικά μέτρα και το προσφυγικό εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση σύστασης εξεταστικής, σχετικά με τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

«Η δημοκρατία απαιτεί διαφάνεια, καταλογισμό ατομικής ευθύνης και ποινές και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται διατεθειμένος να τα πράξει, όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας την συγκυβέρνηση ότι προσπαθεί να ��ημιουργήσει εντυπώσεις με προσχηματικές εξαγγελίες.

Ο κ.Θεοδωράκης επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τις δανειοδοτήσεις τους τα προηγούμενα χρόνια, επισημαίνοντας ότι «Το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα -και αν κάνω λάθος διορθώστε με- που έχει δημοσιοποιήσει όλες τις εκλογικές του δαπάνες». «Πόσα όμως ξόδεψαν τα άλλα κόμματα στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου; Πότε θα μάθουμε;», διερωτήθηκε.

Παράλληλα, ο κ.Θεοδωράκης ζήτησε έρευνα για τους Έλληνες που εμπλέκονται στα Panama Papers λέγοντας ότι «η Ελλάδα έχει στα “Panama Papers” 223 εταιρείες και 64 ιδιώτες. Ποιοι είναι; Καλούμε την κυβέρνηση να ζητήσει δημόσια πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα που αφορούν Έλληνες» , πρόσθεσε.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο κ.Θεοδωράκης αποκάλυψε ότι εκδότες εφημερίδων και διαχειριστές site έχουν προσληφθεί στο γραφείο Τύπου του υπουργείου Άμυνας, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Πάνου Καμμένου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η καταγγελία ισχύει, αλλά έδειξε να μη το θεωρεί μεμπτό.

Δείτε επίσης:

ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ στη Βουλή!Από ένα βλέμμα,κατέληξαν στο άντε γ@μησου!ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ βουλευτών

Λάβρος ο Θεοδωράκης! Επιθέσεις και σοβαρές καταγγελίες στην Βουλή

Στον τοίχο έστησε την κυβέρνηση η Γεννηματά! «Κατεβάστε την κωμωδία πριν έχουμε νέα τραγωδία»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top