��ένδιας: Η ΝΔ χρειάζεται rebranding και relaunching για να παίξει το ρόλο της

«Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρθηκε άθλια στη ΝΔ αλλά το θέμα τώρα είναι άλλο»

«Η ΝΔ χρειάζεται rebranding και relaunching. Για να παίξει τον ρόλο της χρειάζεται τεράστια αλλαγή» εκτίμησε ο Νίκος Δένδιας, αναρωτώμενος «είμαστε έτοιμοι να την κάνουμε;».

Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Αθήνα 9.84, επεσήμανε ότι ο ίδιος έχει εξαρχής ξεκαθαρίσει ότι δεν πιστεύει σε αυτή τη διαδικασία εκλογής αρχηγού στη ΝΔ αλλά «αφού φτάσαμε εδώ πρέπει να τελειώσει».

«Μετά την εκλογή αρχηγού, πρέπει να υλοποιήσουμε ό,τι δεν κάναμε. Την αυτοκριτική για την ήττα και το τι κάνουμε από εδώ και πέρα» υπογράμμισε ο ίδιος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρθηκε άθλια στη ΝΔ αλλά το θέμα τώρα είναι άλλο»

Ο κ. Δένδιας άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖ�� ο οποίος «φέρθηκε άθλια στη ΝΔ» αλλά τόνισε πως «το θέμα τώρα είναι άλλο»: «Η πολιτική πρέπει είναι παιδευτική διαδικασία και να εκπέμπεις ήθος. Το να λέμε να κάνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ ό,τι μας έκανε μοιάζει λογικό. Αλλά πρέπει να συζητήσουμε και για την επόμενη ημέρα στη χώρα. Θέλω να σωθεί η πατρίδα μου, αλλά φοβάμαι ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να το κάνει αυτό».

Ο κ. Δένδιας επεσήμανε ότι δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τη χώρα αλλά είπε πως βλέπει «πολύ σκοτεινή τη σημερινή μέρα».

Αναφορικά με το μεταναστευτικό, σχολίασε: «Όταν βλέπω τα χάλια στο μεταναστευτικό και την μετατροπή της Τουρκίας σε ρυθμιστικό παράγοντα στην ΕΕ, δεν χαίρομαι που δικαιώθηκα».

«Το άλλα λέω και άλλα κάνω, η κοινωνία δεν μπορεί να το ανεχθεί πλέον»

«Το άλλα λέω και άλλα κάνω η κοινωνία δεν μπορεί να το ανεχθεί πλέον» τόνισε στη συνέχεια ο πρώην υπουργός, προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να πάει μακριά η κυβέρνηση με το 86% της κοινωνίας να λέει ότι είναι κακή και με αυτή την τεχνοκρατική ανεπάρκεια».

«Η κατάσταση της χώρας επιδεινώνεται συνεχώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει μόνο στο χρέος, αγνοεί την ανάπτυξη και εξυπηρετεί το μεγάλο κράτος» κατέληξε ο κ. Δένδιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top