Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Παυλόπουλο: Δηλώσεις και ΦΩΤΟ από την συνάντηση τους

Στο Προεδρικό Μέγαρο μετά τους κραδασμούς από την ψηφοφορία της Πέμπτης

Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Παυλόπουλο: Δηλώσεις και ΦΩΤΟ από την συνάντηση τους

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε στις 10 το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να συναντήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο. Οι συνομιλίες των δύο αντρών επικεντρώθηκαν στα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ.Τσίπρα στην Τουρκία, αλλά και στην πορεία υλοποίησης της συμφωνίας μετά την ψηφοφορία της Πέμπτης και τις δύο διαγραφές από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

alex22.jpg

«Η κυβέρνηση πέρασε με επιτυχία έναν δύσκολο κάβο. Με την ανακεφαλαιοποίηση κλείνει ένας κύκλος αβεβαιότητας. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών» τόνισε ο κ.Τσίπρας.

Ο κ.Τσίπρας άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση, ενώ εξήγησε ότι ο νόμος για τους πλειστηριασμούς καλύπτει το 60% των δανειοληπτών.

alex33.jpg

«Αυτοί που έρι��αν το κάρο στον πάτο, κάθονται τώρα στη γαλαρία και διαμαρτύρονται... Είμαστε στο τέλος ενός πολύ δύσκολου κύκλου, είμαστε στις τελευταίες δύσκολες στροφές, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, να σφίξουμε τα δόντια, όμως και εσείς πρέπει να... συμβάλλετε από το θεσμικό σας ρόλο για να υπάρξει σύμπνοια στα μεγάλα ζητήματα, όπως το Κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά το προσφυγικό το Σκοπιανό και τα κοινωνικά θέματα» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στον κ.Παυλόπουλο.

«Αυτά που μου λέτε είναι ακριβώς αυτό που μου επιβάλει ο θεσμικός μου ρόλος και θα το κάνω» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος αναφέρθηκε στις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού, προκειμένου η χώρα να παραμείνει στην ΕΕ, υπογραμμίζοντας ότι τώρα είναι η ώρα να εκπληρώσουν οι εταίροι τις υποχρεώσεις τους σε ό,τι αφορά το χρέος.

pass.jpg

«Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι στα μεγάλα θέματα», τόνισε ο κ.Παυλόπουλος.

BINTEO EΡΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top