Καταγγελίες Πανούση: Η αποκάλυψη του Τάσου Τέλλογλου για την ενημέρωση από κρατική υπηρεσία

«Ενημερώθηκε περί υπαινιγμών για την ασφάλειά του από ποινικούς»

Καταγγελίες Πανούση: Η αποκάλυψη του Τάσου Τέλλογλου για την ενημέρωση από κρατική υπηρεσία

Την απάντηση στο ερώτημα που πλανάται στον αέρα τόσες ημέρες σχετικά με το γιατί έκανε τώρα τις καταγγελίες ο κ. Πανούσης και όχι ενώ ήταν υπουργός έδωσε ο Τάσος Τέλλογλου στην εκπομπή Live U του STAR.

«Υπάρχει ένα ερώτημα γιατί κάνει τώρα τις καταγγελίες και όχι όταν ήταν υπουργός. Κάποιες τις είχε κάνει και στο παρελθόν στον κ. Τσίπρα. Ο κ. Πανούσης ενημερώθ��κε αρμοδίως πριν από κάποιες μέρες ότι συνεχίζεται η συζήτηση μεταξύ των πρωταγωνιστών της συζήτησης» είπε ο δημοσιογράφος του STAR, ο οποίος διευκρίνισε ότι πίσω από τη λέξη «αρμοδίως» κρύβεται κάποια κρατική υπηρεσία.

«Δεν ξέρω εάν αυτό αφορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω πως όχι, νομίζω πως αφορά μόνο τους ποινικούς και καταδικασμένους ή ανακρινόμενους για τρομοκρατία που αφορούν το πρόσωπό του, με υπαινιγμούς για την ασφάλειά του. Προφανώς, ο κ. Πανούσης φοβάται για την ασφάλειά του και ένας τρόπος για να προστατευτείς είναι να βγεις στη δημοσιότητα» επεσήμανε ο κ. Τέλλογλου.

Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση για το αν κινδυνεύει από ποινικούς ή τρομοκράτες, είπε ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις σε αυτό το χώρο «ποιος είναι, τι», γιατί υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν και τους δύο ρόλους.

Υπενθυμίζεται ότι αποκαλύψεις για το θέμα είχε κάνει χθες και η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, όπου υποστήριξε ότι ο κ. Πανούσης πίστευε ότι αν έθιγε το ζήτημα προεκλογικά, όλοι θα θεωρούσαν ότι εξυπηρετούσε προεκλογικές σκοπιμότητες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top