Βαρύ το κλίμα ανάμεσα σε Ζωή και Βούτση λίγο πριν την παράδοση-παραλαβή

Αλλά και νεφελώδες τοπίο στον ΣΥΡΙΖΑ για αντιπροέδρους και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους

Βαρύ το κλίμα ανάμεσα σε Ζωή και Βούτση λίγο πριν την παράδοση-παραλαβή
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την τελετή παράδοσης-παραλαβής της προεδρίας της Βουλής το κλίμα ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και το Νίκο Βούτση ολοένα και βαραίνει.

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την θέλουν να κάνει παρασκηνιακές ενέργειες για να εξασφαλίσει γραφείο-φiλέτο στν Βουλή και καρφώνει τον διάδοχό της Νίκο Βούτση, ως υπεύθυνο για τις διαρροές: «Παρακαλούνται οι κύριοι Βούτσης και Μαντάς να σταματήσουν τις αήθεις διαρροές περί γραφείων. Πείτε και καμιά αλήθεια, κύριοι» .

Όπου Μαντάς, ο πρώην γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκτά έτσι εκ νέου ενδιαφέρον το tweet για το κλίμα μέσα στο οποίο η κυρία Κωνσταντοπουλου θα παραδώσει καθήκοντα στον κ. Βούτση, την Κυριακή.

Νεφελώδες όμως είναι το τοπίο στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή αντιπροέδρων και εκπροσώπων. Για γραμματέας της ΚΟ ακούγεται ο Χρήστος Μαντάς. Αναστάτωση επικρατεί με τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκο Νικολόπουλο, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένεται να τον προτείνουν για την θέση του Β΄ Αντιπ��οέδρου, όπως φημολογούνταν ότι του είχαν υποσχεθεί, και τώρα ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος να καταψηφίζει νομοσχέδια με τα οποία θα διαφωνεί. Τάσος Κουράκης και Χαρά Καφαντάρη κλειδώνουν για τις δύο θέσεις των αντιπροέδρων της Βουλής.

Δυστοκία παρατηρείται στην επιλογή κοινοβουλευτικών εκπροσώπων. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εμφανίζεται αρνητικός όποτε ακούγονται τα ονόματα του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, του Κώστα Μπάρκα και του Γιωργου Βαρεμένου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top