Πως ο Καλύβης και η Ξουλίδου, αν και ήθελαν, τελικά… έμειναν εκτός ψηφοδελτίων

Πλούσιο... παρασκήνιο

Πως ο Καλύβης και η Ξουλίδου, αν και ήθελαν, τελικά… έμειναν εκτός ψηφοδελτίων

​Δεν θα είναι τελικά στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Ενότητας» ο Αλέκος Καλύβης! Ωστόσο όπως ο ίδιος δήλωσε εξακολουθεί να στηρίζει το νεοσύστατο κόμμα.

«Στηρίζω τη Λαϊκή Ενότητα χωρίς να συμμετέχω στα ψηφοδέλτιά της. Προέχει ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε ψύχραιμα μετά τις εκλογές», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.

Το παρασκήνιο....

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Καλύβης φέρεται δυσαρεστημένος από τις «καραμπόλες», που προέκυψαν την τελευταία στιγμή στην κατάρτι��η των ψηφοδελτίων του κόμματος του Π.Λαφαζάνη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε ότι θα τοποθετούταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου για το υπόλοιπο Αττικής ή δεύτερος πίσω από τον κ.Παναγιώτη Λαφαζάνη. Όμως, το επιτελείο του κόμματος επέλεξε να τοποθετήσει στην συγκεκριμένη περιφέρεια την κα... Ραχήλ Μακρή (που έβαζε υποψηφιότητα στην Κοζάνη) και να «μετακομίσει» τον κ.Καλύβη στην τέταρτη θέση της λίστας για την Β' Αθήνας.

Μια γυναίκα άφησε εκτός ψηφοδελτίων την Ξουλίδου!

Από την άλλη πλευρά, στους Ανεξάρτητους Έλληνες ένα ...λάθος στοίχισε στην Σταυρούλα Ξουλίδου την θέση της στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική αντιπρόσωπος στην οποία είχε δώσει τα σχετικά έγγραφα, δεν πρόλαβε να καταθέσει την αίτησή της εντός προθεσμίας. Το αποτέλεσμα ήταν να τεθεί εκτός ψηφοδελτίου. Όταν η κα Ξουλίδου, έσπευσε να κάνει ένσταση, δεν την δέχθηκε ο πρωτοδίκης, λόγω παρέλευσης της σχετικής προθεσμίας και έτσι έμεινε εκτός ψηφοδελτίων.

Ο Πάνος Καμμένος, προσπαθώντας να «γλυκάνει» τον πόνο της, διαβεβαίωσε δημοσίως ότι αν στις εκλογές τα πράγματα πάνε καλά για το κόμμα του, θα της αναθέσει κυβερνητική θέση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top