Ο Άδωνις δεν λέει... μούσια: Αν κατέβαινε η Ευγενία στις εκλογές… θα έτρωγα σκόνη!

«Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν μπορεί να λείπει από ένα ντιμπέιτ»

Ο Άδωνις δεν λέει... μούσια: Αν κατέβαινε η Ευγενία στις εκλογές… θα έτρωγα σκόνη!

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Άδωνις… ξυρίζεται!

Σε μια διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή «Με το καλημέρα» του «Ε», ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ απαντούσε σε ερωτήσεις την ώρα που τον ξύριζαν!

Προσέχοντας μην κάνει καμιά απότομη αντίδραση και... τρέχουν στα νοσοκομεία, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ένα πολύ λαϊκό στιλ και μπορεί να πιάσει τους νέους γιατί είναι άμεσος, ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Λιάγκα απάντησε στο πως θα ήταν οι σχέσεις τους αν το 2009 -που είχε κατεβεί υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ- είχε βγει βουλευτής: «Θα είχα κάνει σίγουρα καλή παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί θα είχε ψηφίσει το πρώτο Μνημόνιο και αυτός και θα ήμαστε όλοι μαζί με το μνημόνιο από την αρχή. Γιατί ο Γιώργος έκανε κάποιες αντιμνημονιακές κορώνες αλλά τους πέρασαν στην πορεία, όπως στους περισσότερους».

Για το αν η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, θα έβγαινε βουλευτής αν ήταν υποψήφια: «Θα έβγαινε βουλευτής για πλάκα. Η ίδια δεν θέλει καθόλου».

Όσο για το ποιος θα νικούσε αν ήταν και οι δύο υποψήφιοι στη Β’ Αθηνών, ο κ. Γεωργιάδης ήταν σαφής: «Θα έπαιρνε περισσότερους ψήφους 100%. Ούτε συζήτηση. Ε��ώ έχω και πάρα πολλές αντιπάθειες».

Τέλος, όσον αφορά το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε αν είναι κάποιος που πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχει αυτός είναι ο εκδότης των «Real News» και «Αγορά» και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR Νίκος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top