Στο ΟΑΚΑ ο 7στερος Παναθηναϊκός - Χιλιάδες οπαδοί τον αποθεώνουν!

Λαοθάλασσα γιορτάζει για το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού κατέκλυσαν το μεσημέρι της Δευτέρας το ΟΑΚΑ, όπου υποδέχθηκαν τους παίκτες της ομάδας, που έφεραν στην Ελλάδα το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Φίλαθλοι κάθε ηλικίας αποθέωσαν την ομάδα αγκαλιασμένοι, φωνάζοντας συνθήματα.

Παναθηναϊκός: Φιέστα στο ΟΑΚΑ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού «πλημμύρισαν» το ΟΑΚΑ / Φωτογραφία Eurokinissi (Θανάσης Δημόπουλος)

Νωρίτερα, φίλαθλοι κατέκλυσαν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου το μεσημέρι της Δευτέρας 27/5 προσγειώθηκε το αεροσκάφος με την ομάδα του Παναθηναϊκού που χθες στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στο Βερολίνο. 

Οπαδοί Παναθηναϊκού 1

Euroleague: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός, έραψε το 7ο αστέρι!

Η ομάδα του Μπάσκετ προσγειώθηκε λίγο μετά τις 14:10. Ήδη οι εκστασιασμένοι οπαδοί του Τριφυλλιού όλο και πληθαίνουν για να αποθεώσουν τους παίκτες και το προπονητικό team. 

Οπαδοί Παναθηναϊκού 2

Αφού κατέβηυκαν από το αεροσκάφος που τους μετέφερε, στο αεροδρόμιο τους περίμενε ένα ανοιχτό πούλμαν με το σύνθημα «The King is back», στο οποίο επιβιβάστηκαν οι παίκτες και οι προπονητές για να ξεκινήσει η φιέστα. Οπαδοί Παναθηναϊκού 3

Ο Ματέο αποθέωσε ΠΑΟ και Σλούκα

Οπαδοί παναθηναϊκού 4

Η αποστολή του Παναθηναϊκού μεταφέρεται από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ με το ανοιχτό πούλμαν προκειμένου να συνεχίσει εκεί η φιέστα για την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου και πρώτου μετά από 13 χρόνια.

Επιστροφή ΠΑΟ από Βερολίνο
Η παρέλαση των πρωταθλητών Ευρώπης έχει ξεκινήσει. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέβηκαν στο ανοιχτό πούλμαν που θα μεταφέρει την ομάδα στο ΟΑΚΑ και έκαναν το γνωστό «χόρτο μαγικό» μαζί με τους φιλάθλους που συγκινημένοι περίμεναν να τους δουν να επιστρέφουν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Βεν Ρα (@ven_13_raft)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top