«Ξεμπερδεύουμε με το παλιό -Κερδίζουμε το αύριο» το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ

Στην προεκλογική του καμπάνια

Η ανάδειξη του κυβερνητικού έργου που υλοποιήθηκε τους προη��ούμενους 7 μήνες, «η αποφασιστική διαπραγματευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ» και η ανάδειξη του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν, σύμφωνα με κομματικές πηγές, τους βασικούς άξονες της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχοι της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ειδικότερα, σύμφωνα με τις κομματικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, να αναδείξει το κυβερνητικό έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τους προηγούμενους 7 μήνες και να προβάλλει το πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η αποφασιστική διαπραγματευτική στάση, τόσο στο προηγούμενο διάστημα, όσο και στο μέλλον, στα διάφορα στάδια υλοποίησης της συμφωνίας.

Στόχος είναι επίσης να αναδείξει τους άξονες του κυ��ερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, την κεντρική αντίληψη που τους συνδέει, δηλαδή "τη σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα και την διαπλοκή, τη στήριξη των πιο αδύναμων και την προώθηση ουσιαστικών θεσμικών αλλαγών για τη διαφάνεια και τη δημοκρατία".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top