Το Spiegel κάνει… πλάκα με την αποχώρηση Βαρουφάκη

«Αποχώρησε αλλά δίνει συνεχώς συνεντεύξεις και γράφει στο twitter»

Το Spiegel κάνει…  πλάκα με την αποχώρηση Βαρουφάκη
«Πλάκα» με την αποχώρηση του Γιά��η Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών κάνει το Spiegel, με το ειρωνικό ερώτημα : «Ο Βαρουφάκης έχει αποχωρήσει; Πλάκα μου κάνεις!».

Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, αποχώρηση από ένα υπουργείο σημαίνει περίοδο ανασύνταξης για έναν πολιτικό, αλλά όχι και για τον Γ. Βαρουφάκη, τον οποίο «καρφώνει» ότι συναντά συνεχώς δημοσιογράφους, μεταξύ των οποίων και του ίδιου του Spiegel!

«Υπάρχουν πολιτικοί που εξαφανίζονται από την δημόσια ζωή μετά την παραίτησή τους για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να αποβάλουν το άγχος , κάνουν πεζοπορία είτε γράφουν τα απομνημονεύματά τους. Και υπάρχουν τύποι σαν τον Γιάνη Βαρουφάκη» αναφέρει το γερμανικό περιοδικό.

Προσθέτει για τον πρώην ΥΠΟΙΚ της κυβέρνησης: «Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από το υπουργείο Οικονομικών, όμως από την δημόσια ζωή δεν έχει φύγει, μέχρι στιγμής. Σχεδόν καθημερινά κάθεται σε τηλεοπτικά πλατό , γράφει μηνύματα στα social media αλλά και άρθρα σε εφημερίδες ενώ αφήνει να τον επισκεφθούν δημοσιογράφοι από μεγάλα συγκροτήματα ΜΜΕ, ανάμεσά τους και δημοσιογράφοι του περιοδικού "Spiegel"».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top