Έγινε κι αυτό: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έστειλε πίσω την έκθεση της ΤτΕ ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

Απαίτησε από τον Γ. Στουρνάρα να της την φέρει τυπωμένη σε χαρτί

Έγινε κι αυτό: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έστειλε πίσω την έκθεση της ΤτΕ ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

​Για μία ακόμα φορά η Πρόεδρος της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου είπε να πρωτοτυπήσει και έστειλε πάλι πίσω στον Γ. Στουρνάρα το στικάκι με την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη».

Μάλιστα απαίτησε από τον κεντρικό τραπεζίτη να της φέρει την έκθεση τυπωμένη σε χαρτί και όχι σε στικάκι.

«Αυτή η Βουλή δεν δέχεται στικάκια. Άλλοι είχαν στικάκια στα γραφεία και τις τσέπες τους», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα κατηγόρησε από το προεδρείο της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, τον κ. Στουρνάρα για «ωμή παρέμβαση» στο έργο της Επιτροπής, καθώς όπως είπε:

«Ο κ. Στουρνάρας έσπευσε στα κλεφτά με αντιθεσμική κίνηση να στείλει την έκθεση σήμερα στις 10:40 και την ώρα που η Επιτροπή Αλήθειας παρουσίαζε τα πρώτα της συμπεράσματα».

Η Πρόεδρος της Βουλής συνέχισε λέγοντας ότι «ο κ. Στουρνάρας έχει συμπράξει στην οικονομική πολιτική, έχει συμπράξει στη μνημονιακή πολιτική και έχει παραβιάσει τις υποχρεώσεις του, όταν επιχείρησε ωμή παρέμβαση κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και παρεμβαίνει σήμερα, επιχειρώντας αντιδημοκρατικά να δημιουργήσει τετελεσμένα και να αποτρέψει την ουσιαστική διεκδίκηση της διαγραφής του χρέους».

Νωρίτερα, η κα Κωνσταντοπούλου είχε εξαπολύσει προσωπική επίθεση εναντίον και του προέδρου της Κομισιόν, Ζ. Κ. Γιούνκερ, δηλώνοντας ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν «αξιώνει την υποταγή του ελληνικού λαού».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top