Κ. Μητσοτάκης: «Η συμφωνία που ετοιμάζει η κυβέρνηση θα είναι χειρότερη»

«Κάνει την απόλυτη στροφή για να καλύψει το χαμένο έδαφος»

Κ. Μητσοτάκης: «Η συμφωνία που ετοιμάζει η κυβέρνηση θα είναι χειρότερη»

​Την πεποίθησή του ότι η συμφωνία που επιδιώκει η κυβέρνηση θα είναι χειρότερη από αυτή που θα έφερνε η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ εξέφρασε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης.

«Η συμφωνία με τους δανειστές θα είναι πλέον πολύ χειρότερη», είπε ο κ. Μητσοτάκης και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καθυστέρησε επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

«Η κυβέρνηση κάνει την απόλυτη στροφή και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Άκουσα πριν τον κ. Χρυσόγονο (σ.σ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ) να δηλώνει περίπου “είχαμε προβλήματα, αλλά δεν πειράζει, άξιζε τον κόπο η λεβεντιά” σαν να μη συνέβη τίποτε στην οικονομία. Πλησιάζουμε σε συμφωνία... Αν τα καταφέρουμε, η συμφωνία θα θυμίζει πινακίδα που αναγράφει: “Η ενόχληση είναι προσωρινή, το έργο μένει”», είπε.

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ προειδοποίησε ότι η μη επίτευξη συμφωνίας, θα ισοδυναμεί με καταστροφή και επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι προωθεί με νόμους και τροπολογίες τον σκοταδισμό και τον εξισωτισμό.

«Είναι η Αριστερά της μετριότητας, δεν αντέχουν τη διάκριση. “Πρώτη φορά Αριστερά” με 16 τροπολογίες που περάσανε νύχτα, άφεση αμαρτιών σε δημάρχους που έκαναν δεκτά πλαστά πτυχία, και άλλα τέτοια...», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top