Λαγός σε Κανέλλη: «Να δεις πως θα φύγεις από τη δίκη της Χρυσής Αυγής» !

Επεισόδιο στον διάδρομο της Βουλής

Λαγός σε Κανέλλη: «Να δεις πως θα φύγεις από τη δίκη της Χρυσής Αυγής» !
Μία αναφορά με σαφέστατο υπονοούμενο φέρεται να έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός απευθυνόμενος προς τη βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη, στον διάδρομο της Βουλής και σε έντονο ύφος.

Προηγουμένως, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος της Βουλής, ο Γιάννης Λαγός αναφέρθηκε επανειλημμένα στο γεγονός ότι είναι υπόδικος και ότι έως πρόσφατα ήταν προφυλακισμένος.

«Δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα με την ιδιότητα του υποδίκου» είπε τότε η Λ. Κανέλλη και αποχώρησε από την αίθουσα, για να την ακολουθήσει στον διάδρομο της Βουλής ο Γ. Λαγός, με δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Νίκος Μανιός και Χρήστος Σμίας) να παρεμβαίνουν και να τον εμποδίζουν να την πλησιάσει.

Στον έντονο διάλογο που ακολούθησε ο Γ. Λαγός είπε στη Λ. Κανέλλη «σε είδα και σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής» για να επιβεβαιώσει η βουλευτής του ΚΚΕ ότι όντως βρισκόταν εκεί. «Να δεις πώς θα φύγεις» της είπε τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής για να τον ρωτήσει η Λ. Κανέλλη αν την απειλεί.

«Ναι σε απειλώ, τι θα πεις, ότι σου έδωσα κανένα χαστούκι; Να μου κάνεις και εμένα μήνυση» ήταν η νέα απάντηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για να πει εκ νέου η βουλευτής του ΚΚΕ: «Μήνυση δεν έκανα ούτε στον Κασιδιάρη, θα κάνω σε εσένα;».

Σχετικά με το επεισόδιο η πρόεδρος της Επιτροπής Βασιλική Κατριβάνου ανέφερε ότι χαίρεται που κάποιοι βουλευτές βγήκαν έξω και υπερασπίσθηκαν συναδέλφους τους και δήλωσε ότι θα ενημερωθεί για το περιστατικό η Πρόεδρος της Βουλής.

«Η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι σημαντική για τη Δημοκρατία. Δεν μπορούμε να δεχθούμε να μας απειλούν μέσα στη Βουλή μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είναι υπόδικοι απειλώντας μας» ανέφερε επίσης κ. Κατριβάνου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top