Συνεχίζεται το σούσουρο με την Κωνσταντοπούλου και το λάστιχο:Όλοι μιλούν εκτός απ'την Πρόεδρο!

Ανακοίνωση του Μιχελογιαννάκη φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση

​Μια άλλη εκδοχή του επεισοδίου στο βενζινάδικο της Αιδηψού με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταν��οπούλου, δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μιχελογιαννάκης.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε,η καταγγελία μιας γυναίκας στο Facebook, σύμφωνα με την οποία, η κα Κωνσταντοπούλου φέρεται να έβρισε και να απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου στην Αιδηψό, γιατί δεν της άλλαξε το λάστιχο του αυτοκινήτου της, έρχεται η ανακοίνωση του κ.Μιχελογιαννάκη να φέρει νέα δεδομένα.

mixelogiannakis613a_676467861.jpg
Γ.Μιχελογιαννάκης

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «την ημέρα του Πάσχα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μαθαίνει για τον θάνατο οικείου προσώπου, ενώ βρίσκεται στην Εύβοια. Πηγαίνοντας στο σπίτι του θανόντος, πέφτει σε λακκούβα. Πηγαίνει σε βενζινάδικο για να αλλάξει το λάστιχο. Της λένε ότι δεν μπορούν να το αλλάξουν και της το αλλάζει οικείο πρόσωπο. Πηγαίνει στο σπίτι του εκλιπόντος. Την Δευτέρα του Πάσχα ξαναπάει στο ίδιο βενζινάδικο μιας και αυτό ήταν μόνο ανοικτό και ζητάει αέρα στα λάστιχα, το έκαναν. Φεύγει και βλέπει ότι πά��ι τα λάστιχα χάνουν. Ξαναγυρίζει και ζητά να τα ξαναδούν και τότε ο υπάλληλος έξαλλος της φωνάζει. Συνεχίζοντας ο κ.Μιχελογιαννάκης διευκρινίζει ότι, αυτός που τα λέει αυτά είναι ο Βαγγέλης Βένετης πρώην αστυνομικός, που μάλιστα παρενέβη 3 φορές για να ηρεμήσει τον υπάλλη��ο. Ο ίδιος είπε και στις κύριες που βιντεοσκοπούσαν ότι δεν είναι σωστό. Ο ίδιος ζήτησε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου να καλέσει την αστυνομία και αύτη αρνήθηκε».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κα Κωνσταντοπούλου δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο της.

Όπως ισχυρίζεται ο κ.Μιχελογιαννάκης, «κάποιοι θέλουν α) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, β) κατεπείγοντα νομοσχέδια, γ) άσχετες τροπολογίες, δ) νομοσχέδια σε ένα άρθρο, ε) όχι επιτροπή λογιστικού έλεγχου, αλλά δεν θα το πετύχουν».

Όλοι μιλούν εκτός από την Κωνσταντοπούλου

Την ίδια ώρα, κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη στο… βενζινάδικο. Απείλησε στ’ αλήθεια η κα Κωνσταντοπούλου υπάλληλ��, επειδή δεν της άλλαξε το λάστιχο; Αρνήθηκε άραγε ο υπάλληλος να την εξυπηρετήσει βρίζοντας την; Ζήτησε ευγενικά ή όχι, η πρόεδρος της Βουλής από δυο γυναίκες να σβήσουν από τα κινητά τους video και φωτογραφίες από το περιστατικό;

Όλοι έσπασαν την σιωπή τους… εκτός από την κα Κωνσταντοπούλου. Ο υπάλληλος μίλησε, ο ιδιοκτήτης, που του τα είπαν γιατί δεν ήταν μπροστά, επίσης μίλησε. Η μια από τις δυο γυναίκες που ήταν παρούσες στο περιστατικό "μίλησε" μέσω Facebook. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όμως, κρατά ακόμη σιγή ιχθύος.

Ακόμη και όταν στενοί συνεργάτες της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της, δεν τους είπε τίποτα, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη. Απλώς τους ανέφερε: «Είμαι ενήμερη γι’ αυτά που γράφονται και λέγονται, θέλει ψυχραιμία». Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφεραν ότι θα μιλήσει στο δικό της χρόνο. Πως πάντα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να μιλήσει.

Δείτε επίσης:

-Ανακοίνωση της ΟΜ Αιδηψού του ΣΥΡΙΖΑ για την ευγένεια της Ζωής…

-Σε αυτό το βενζινάδικο φέρεται να έγινε το επεισόδιο με την Κωνσταντοπούλου

-«Σεξιστική επίθεση» εναν��ίον της Ζ. Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής

-To Τwitter «ζωγραφίζει» με το #lastixo_zoitsas! «Ραντεβού στα…. Βενζινάδικα!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top